Anunci del Nadal

El dissabte 17 de desembre, els membres de Catequesis, Moviment Juvenil i el Centre de Joves van participar en el tradicional “Anunci del Nadal”. Es van reunir a les 16.00 h. en el saló del Centre Parroquial on van gaudir d’unes nadalenques i d’un teatre realitzat pels membres de l'etapa de Germanor II. A continuació D. Melchor va beneïr les estrelles que pegarien a la gent. Seguidament, van eixir al carrer, per anunciar i felicitar el nadal a totes les persones que viuen en el nostre barri. Aquest any degut a la pluja no va eixir la tradicional “carrossa”però si es va fer la recollida d’aliments.


L’acte va finalitzar al convent de les Monges Carmelites on van realitzar una acció de gràcies, van realitzar una ofrena amb el menjar replegat i van cantar unes nadalenques junt a les monges carmelites. Després tots els membres del Centre de Joves van dur tot allò que havien replegat a Càritas, a on allí serà distribuït a totes les persones que ho necessiten. Va ser una vesprada on tant xicotets com majors vam gaudir d’aquesta activitat. A més de compartir l’arribada del Nostre Senyor entre els nostres veïns.


MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE VAM COL·LABORAR


IMG_4422 IMG_4438 IMG_4441

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

25 DE ABRIL SAN MARCOS EVANGELISTA

Fiesta de san Marcos, evangelista, que primero acompañó en Jerusalén a san Pablo en su apostolado, y después siguió los pasos de san Pedro, quien lo llamó su hijo. Es tradición que en Roma recogió en su Evangelio la catequesis de Pedro a los romanos y que fue él quien instituyó la Iglesia de Alejandría, en el actual Egipto. († c.68) Etimológicamente: Marco = Aquel que es recio como un martillo, o nombre relativo al dios Marte, es de origen latino Patrón de los abogados, notarios, artistas de vitrales, cautivos, de Egipto, Ve ...

... leer más