La Pasqua al Centre de Joves. Acampada “La Teixera” Agres.

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 d’abril el Centre de Joves celebra la seua tradicional acampada de Pasqua, aquest any a l’alberg “La Teixera” en Agres, encara que començarem en mal temps per la plujà i l'extensa boira que hi havia pel poble, es repartirem els grups de feina, improvisaren i feren les activitats previstes dins de l’alberg. Ja per la vesprada tractarem el tema de la doctrina social de l’església des de diferents punts de vista, la llibertat, la justícia i la veritat. Una vegada acabat el tema molt dinàmic, berenant pujarem al santuari, tot un luxe, allí ens esperava el nostre vicari D. Vicent, per a celebrar l’eucaristia davant la Mare de Deu d’Agres, soparem i a la vetlada a través de diferents proves poguérem trobar l’herència que estava dins d’un cofre.


El diumenge de matí s’alçarem per a l’oració, el segon tema, jocs, tertúlia, paella i per la vesprada cap a casa. Un fi de setmana amb moltes activitats en aquesta segona acampada del curs.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

25 DE ABRIL SAN MARCOS EVANGELISTA

Fiesta de san Marcos, evangelista, que primero acompañó en Jerusalén a san Pablo en su apostolado, y después siguió los pasos de san Pedro, quien lo llamó su hijo. Es tradición que en Roma recogió en su Evangelio la catequesis de Pedro a los romanos y que fue él quien instituyó la Iglesia de Alejandría, en el actual Egipto. († c.68) Etimológicamente: Marco = Aquel que es recio como un martillo, o nombre relativo al dios Marte, es de origen latino Patrón de los abogados, notarios, artistas de vitrales, cautivos, de Egipto, Ve ...

... leer más