Matinal Infantil de la Puríssima

El passat dissabte 19 de novembre, a la Plaça de la Coronació, els xiquets i xiquetes d’Ontinyent van participar de la tradicional Matinal Infantil de la Puríssima.


La dansà infantil, a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent, va inaugurar els tallers i les manualitats. Els xiquets van gaudir dels jocs populars preparats pel Moviment Juvenil de Santa Maria, de les roses dels Juniors de Sant Rafael, del play-mais organitzat pels Juniors de Sant Carles i dels tallers de dibuix, de maquillatge i de minions que els Juniors de Sant Josep havien preparat per a l’ocasió.


La Fundació Universitària d’Ontinyent va preparar el material per a que els xiquets realitzaren uns mussols de la tardor i el Grup de danses els va ensenyar a confeccionar postisses, pintes, etc.


El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque va participar posant a la venda els productes elaborats durant tot l’any, pels seus usuaris i usuàries. Així mateix els xiquets van poder tocar la corriola mòbil que la Colla de Campaners havia dut al Barranquet.


El matí va concloure amb l’embolà i correguda dels carretons organitzat pels Portadors del Bou de la Puríssima que van fer les rialles i corregudes dels més menuts. La rifa de regals va posar punt i final a la Matinal Infantil de 2016.


IMG-20161119-WA0040 IMG-20161119-WA0019 IMG-20161119-WA0038 15078898_1253542114709311_9154117582098740780_n

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

lunes 23 Julio 2018 : Evangelio según San Mateo 12,38-42.

Entonces algunos escribas y fariseos le dijeron: "Maestro, queremos que nos hagas ver un signo". El les respondió: "Esta generación malvada y adúltera reclama un signo, pero no se le dará otro que el del profeta Jonás. Porque así como Jonás estuvo tres días y tres noches en el vientre del pez, así estará el Hijo del hombre en el seno de la tierra tres días y tres noches. El día del Juicio, los hombres de Nínive se levantarán contra esta generación y la condenarán, porque ellos ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

23 DE JULIO SANTA BRÍGIDA DE SUECIA RELIGIOSA

Santa Brígida, religiosa, nacida en Suecia, que contrajo matrimonio con el noble Ulfo, del que tuvo ocho hijos, a los cuales educó piadosamente, consiguiendo al mismo tiempo con sus consejos y con su ejemplo que su esposo llevase una vida de piedad. Muerto éste, peregrinó a muchos santuarios y dejó varios escritos, en los que habla de la necesidad de reforma tanto de la cabeza como de los miembros de la Iglesia. Puestos los fundamentos de la Orden del Santísimo Salvador, en Roma pasó de este mundo al cielo (1373). Etimológicamente: ...

... leer más