Musical de Jesucristo Superstar del Moviment Juvenil

El cap de setmana del diumenge de rams, com és tradició, el Moviment Juvenil va realitzar el musical de Jesucristo Superstar. Més de 200 persones implicades per a poder fer gaudir a tots els espectadors la història de la passió de Jesucrist. Els membres del Moviment han estat preparant més de 2 mesos aquesta obra, amb una nova direcció, van intentar renovar alguns actes perquè els espectadors notaren els canvis realitzats al musical.


Després d'aquest cap de setmana estan molt contents per la feina realitzada, degut a que durant les tres sessions tenien totes les entrades venudes. Això és una prova de què tot l'esforç realitzat al final té una recompensa.


Per això la Parròquia ha d'estar orgullosa dels valors que transmetem en aquesta obra musical que realitza el Moviment Juvenil de Santa Maria.


P4090198 (2) P4100235 P4100426 P4100283

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

22 DE JUNIO SAN PAULINO DE NOLA OBISPO Y CONFESOR

Nace: 353 en Burdeos, Francia.Su padre era gobernador de familia muy rica. Tuvo como maestros a los mas famosos literatos de su época. Llegó a ser un reconocido abogado con importantes cargos públicos en el Imperio Romano, por lo que viajó extensivamente. Todos le admiraban por su educación y su trato. En Milán se hizo amigo de San Ambrosio y San Agustín. Mantuvo correspondencia con San Jerónimo. Recibió el bautismo de su amigo San Delfín, obispo de Burdeos. Se retiró a España donde se casó con Teresa. Tras la muerte de su ún ...

... leer más