Commemoració del 75 aniversari de la fundació de la Germandat de la Santa Faç

L'any 1943 es funda la Germandat de la Santa Faç, per tant enguany estan d'aniversari. 75 anys són molts anys. Per això el passat dissabte 14 d'abril celebraren una eucaristia commemorativa a les 19:00 h. en l'església de Sant Miquel on reben culte les seues imatges titulars.


IMG_9297L'eucaristia va ser oficiada per Don Melchor Seguí, consiliari de la Germandat, i concelebrada pel vicari parroquial Don Vicent Femenía, amb la presència de tots els components de la germandat i membres de les distintes confraries i de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent.


Comptarem amb la presència de Don Jaime Cortadella Luñez, President de l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verònica, així com Bernardo Castera Furió, President de la Reial Germandat de la Santa Faç d'Alzira i vicepresident de l'Associació. Destacar la presència de la rèplica de la relíquia de la Santa Faç d'Alacant, on els assistents pogueren venerar-la. 


IMG_9292Després és desplaçarem fins a la seu de la comparsa Moros Berberiscos on celebrarem el sopar d'aniversari. Durant el transcurs del sopar es feren els distints parlaments i Don Jaime Cortadella Luñez va entregar al President de la Germandat de la Santa Faç d'Ontinyent, Vicent Muñoz, i al confrare Alejandro Torres, una làmina de l'artista alacantí Don Javier Pastor en agraïment pel treball en l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verónica.


Al llarg d'aquests anys han passat excel·lents persones, com és el cas del pare Camallonga, que en un moment de delicadesa de la Germandat, va posar una mà perquè no decaiguera i la va impulsar, o també persones il·lustres com Vicente Girones Mora, per això la nostra felicitació a la Germandat de la Santa Faç per aquest important aniversari.


IMG_9344 0dfa0fc4-98f1-4c46-bd5c-fe94da0aa97a

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

15 DE AGOSTO SOLEMNIDAD DE LA ASUNCIÓN DE LA SANTÍSIMA VIRGEN MARÍA

Solemnidad de la Asunción de la bienaventurada Virgen María, Madre de nuestro Dios y Señor Jesucristo, que, acabado el curso de su vida en la tierra, fue elevada en cuerpo y alma a la gloria de los cielos. Esta verdad de fe, recibida de la tradición de la Iglesia, fue definida solemnemente por el papa Pío XII en 1950.Un ángel se aparecía a la Virgen y le entregaba la palma diciendo: "María, levántate, te traigo esta rama de un árbol del paraíso, para que cuando mueras la lleven delante de tu cuerpo, porque vengo a anunciarte que tu H ...

... leer más