Commemoració del 75 aniversari de la fundació de la Germandat de la Santa Faç

L'any 1943 es funda la Germandat de la Santa Faç, per tant enguany estan d'aniversari. 75 anys són molts anys. Per això el passat dissabte 14 d'abril celebraren una eucaristia commemorativa a les 19:00 h. en l'església de Sant Miquel on reben culte les seues imatges titulars.


IMG_9297L'eucaristia va ser oficiada per Don Melchor Seguí, consiliari de la Germandat, i concelebrada pel vicari parroquial Don Vicent Femenía, amb la presència de tots els components de la germandat i membres de les distintes confraries i de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent.


Comptarem amb la presència de Don Jaime Cortadella Luñez, President de l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verònica, així com Bernardo Castera Furió, President de la Reial Germandat de la Santa Faç d'Alzira i vicepresident de l'Associació. Destacar la presència de la rèplica de la relíquia de la Santa Faç d'Alacant, on els assistents pogueren venerar-la. 


IMG_9292Després és desplaçarem fins a la seu de la comparsa Moros Berberiscos on celebrarem el sopar d'aniversari. Durant el transcurs del sopar es feren els distints parlaments i Don Jaime Cortadella Luñez va entregar al President de la Germandat de la Santa Faç d'Ontinyent, Vicent Muñoz, i al confrare Alejandro Torres, una làmina de l'artista alacantí Don Javier Pastor en agraïment pel treball en l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verónica.


Al llarg d'aquests anys han passat excel·lents persones, com és el cas del pare Camallonga, que en un moment de delicadesa de la Germandat, va posar una mà perquè no decaiguera i la va impulsar, o també persones il·lustres com Vicente Girones Mora, per això la nostra felicitació a la Germandat de la Santa Faç per aquest important aniversari.


IMG_9344 0dfa0fc4-98f1-4c46-bd5c-fe94da0aa97a

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Jueves, 9 De Mayo : Evangelio según San Juan 16,16-20.

Jesús dijo a sus discípulos: "Dentro de poco, ya no me verán, y poco después, me volverán a ver". Entonces algunos de sus discípulos comentaban entre sí: "¿Qué significa esto que nos dice: 'Dentro de poco ya no me verán, y poco después, me volverán a ver'?. ¿Y que significa: 'Yo me voy al Padre'?". Decían: "¿Qué es este poco de tiempo? No entendemos lo que quiere decir". Jesús se dio cuenta de que deseaban interrogarlo y les dijo: "Ustedes se preguntan entre sí qué significan ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

8 DE MAYO NUESTRA SEÑORA DE LUJAN PATRONA DE ARGENTINA

A 60 kilómetros al oeste de Buenos Aires se halla la villa de Luján. En 1630 no había en aquel paraje ningún rastro de población y sólo era frecuentado por las caravanas de carretas y las recuas de mulas tucumanas que bajaban o subían del puerto de Buenos Aires.Sucedió que un portugués dueño de una estancia, a cuarenta leguas de la ciudad, trató de erigir en ella una modesta capilla dedicada a la Inmaculada Concepción de la Virgen. Para esto le pidió a un amigo de Brasil que le envíe una imagen pequeña de la Virgen en a ...

... leer más