Missa amb exposició del Santíssim per als xiquets de primera comunió

El passat diumenge 6 de juny, els xiquets i xiquetes que han rebut la primera comunió aquest any, es van reunir per a celebrar la festivitat del Corpus Christi en la qual van participar molts d'ells. Tots anaven amb el vestit de comunió i estaven molt contents de tornar-se a reunir en l'església i recordar el dia de la seua primera comunió.


Va ser una celebració molt entranyable en la que D. Fèlix es va recordar la importància i significat del moment de la consagració en l'eucaristia. També els va fer participar fent-los preguntes i dialogant en ells.


En acabar l'eucaristia, els comuniants van anar pujant a l'altar en una cistella de pètals de flors que llançaren al Santíssim Sagrament que estava en l'altar.



Finalment es van fer tots junts una foto de record d'una celebració diferent, sense processó, però donant-li la importància i esplendor que es mereix el nostre Senyor.


2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (1) 2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (3)

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Martes, 30 De Abril : Evangelio según San Juan 14,27-31a.

Jesús dijo a sus discípulos: «Les dejo la paz, les doy mi paz, pero no como la da el mundo. ¡ No se inquieten ni teman ! Me han oído decir: 'Me voy y volveré a ustedes'. Si me amaran, se alegrarían de que vuelva junto al Padre, porque el Padre es más grande que yo. Les he dicho esto antes que suceda, para que cuando se cumpla, ustedes crean. Ya no hablaré mucho más con ustedes, porque está por llegar el Príncipe de este mundo: él nada puede hacer contra mí, pero es necesario que el ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

30 DE ABRIL SAN JOSÉ BENITO DE COTTOLENGO PRESBÍTERO

En Chieri, cerca de Torino, en el Piamonte, san José Benito Cottolengo, presbítero, que, confiando solamente en el auxilio de la Divina Providencia, abrió una casa para acoger a toda clase de pobres, enfermos y abandonados (1842). Etimológicamente: José = Aquel al que Dios ayuda, es de origen hebreo.Etimológicamente: Benito = Aquel a quien Dios bendice, es de origen latino.Pío IX la llamaba “la Casa del Milagro”. El canónico Cottolengo, cuando las autoridades le ordenaron cerrar la primera fase, ya repleta de enfermos, como med ...

... leer más