Activitats del Moviment Juvenil i del Centre de Joves


Els nostres xiquets i adolescents de la parròquia han estat duent a terme diverses activitats d'estiu. 

Els membres del Moviment Juvenil han gaudit del cinema tots els dijous del mes de juliol al pati del Centre parroquial.  El dissabte 17 de juliol, les etapes dels més menuts van anar d'excursió a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on els van visitar Rompe Ralph i els seus amics, van superar proves per aconseguir medalles, van treballar els valors de la peli, van participar a la Sugar Race i van fer un ratet d'oració.

Per la seua part, el Centre de Joves va fer una excursió a Bocairent on van visitar el Sant Crist de la població. El dissabte 17 de juliol, també van estar passant el dia a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on van fer diverses activitats, tema, oració, jocs, com si fóra un dia de campament, on van aprendre molt.

El dissabte 31 de juliol els membres del Moviment Juvenil i del Centre de Joves van realitzar l'activitat conjunta de 'Pekin Express - La ruta del Colesterol'. Una carrera intensa per equips, començant desde el Col·legi Santa Maria, passant pel parc de les Aigües, Sant Rafel, la Vila, la Plaça de Baix, el parc de l'Escorxador, la Glorieta, el parc Mestre Ferrero, el parc l'Estellés, la cúpula del Benarrai, la plaça del Sant Domingo, la nostra benvolguda Ermiteta, la plaça del Barranquet fins a tornar al lloc d'inici per a tocar el gong, firmar el llibre roig i classificar-se en la carrera més que ha vist Ontinyent..

Totes les activitats s'han realitzat respectant les mesures de seguretat i higiene.



pelis exc excu pekin p

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Jueves, 2 De Mayo : Evangelio según San Juan 15,9-11.

Jesús dijo a sus discípulos: «Como el Padre me amó, también yo los he amado a ustedes. Permanezcan en mi amor. Si cumplen mis mandamientos, permanecerán en mi amor, como yo cumplí los mandamientos de mi Padre y permanezco en su amor. Les he dicho esto para que mi gozo sea el de ustedes, y ese gozo sea perfecto.» ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

2 DE MAYO SAN ATANASIO OBISPO Y DOCTOR DE LA IGLESIA

Atanasio nació en Alejandría de Egipto en el año 295, y es la figura más dramática y desconcertante de la rica galería de los Padres de la Iglesia. Tozudo defensor de la ortodoxia durante la gran crisis arriana, inmediatamente después del concilio de Nicea, pagó su heroica resistencia a la herejía con cinco destierros decretados por los emperadores Constantino, Constancio, Julián y Valente. Arrio, un sacerdote salido del seno mismo de la Iglesia de Alejandría, negando la igualdad substancial entre el Padre y el Hijo, amenazaba atacar ...

... leer más