D. Antonio Ferrando Martí nombrat Rector-Plebà de les Parròquies de Santa Maria i de Sant Carles

“Beneït el qui ve en el nom del Senyor”.
Amb gran alegria anunciem que el Sr. Cardenal Arquebisbe de València ha nomenat D. Antonio Ferrando Martí Rector-Plebà de la Parròquia de Santa Maria i rector de la Reial Parròquia de Sant Carles Borromeo.


Va nàixer a Xeraco el 3 de juny de 1971. Després de formar-se en el Seminari Major La Immaculada i cursar estudis eclesiàstics en la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer de València va ser ordenat sacerdot el 28 de juny de 1997. Durant aquests 25 anys de sacerdot ha exercit diferents oficis ministerials en la nostra Diòcesi: va ser Vicari parroquial en la Col·legiata de Santa Maria de Gandia, rector dels Sants Joans de Puçol, rector de Sant Roc de Silla, temps en el qual a més va ser capellà del Centre Penitenciari de Picassent i Arxipreste de l'Arxiprestat La nostra Sra. del Do. Des de l'any 2016 és Capellà rector de l'Asunción de Nostra. Sra. d'Albaida, Nativitat de la Mare de Déu de l’Aljorf, Nativitat de la Mare de Déu de Benissoda i posteriorment va ser nomenat també Administrador parroquial de Sant Pere Apòstol del Palomar i Arxipreste de l'Arxiprestat Mare de Déu del Remei.


Posem als peus del Santíssim Crist de l’Agonia i de la nostra Mare Puríssima, la dolça Mare d’Ontinyent, el ministeri del qual serà el nostre nou pastor que l'Església ens envia.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Jueves, 9 De Mayo : Evangelio según San Juan 16,16-20.

Jesús dijo a sus discípulos: "Dentro de poco, ya no me verán, y poco después, me volverán a ver". Entonces algunos de sus discípulos comentaban entre sí: "¿Qué significa esto que nos dice: 'Dentro de poco ya no me verán, y poco después, me volverán a ver'?. ¿Y que significa: 'Yo me voy al Padre'?". Decían: "¿Qué es este poco de tiempo? No entendemos lo que quiere decir". Jesús se dio cuenta de que deseaban interrogarlo y les dijo: "Ustedes se preguntan entre sí qué significan ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

8 DE MAYO NUESTRA SEÑORA DE LUJAN PATRONA DE ARGENTINA

A 60 kilómetros al oeste de Buenos Aires se halla la villa de Luján. En 1630 no había en aquel paraje ningún rastro de población y sólo era frecuentado por las caravanas de carretas y las recuas de mulas tucumanas que bajaban o subían del puerto de Buenos Aires.Sucedió que un portugués dueño de una estancia, a cuarenta leguas de la ciudad, trató de erigir en ella una modesta capilla dedicada a la Inmaculada Concepción de la Virgen. Para esto le pidió a un amigo de Brasil que le envíe una imagen pequeña de la Virgen en a ...

... leer más