Activitats del Moviment Juvenil i del Centre de Joves


Els nostres xiquets i adolescents de la parròquia han estat duent a terme diverses activitats d'estiu. 

Els membres del Moviment Juvenil han gaudit del cinema tots els dijous del mes de juliol al pati del Centre parroquial.  El dissabte 17 de juliol, les etapes dels més menuts van anar d'excursió a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on els van visitar Rompe Ralph i els seus amics, van superar proves per aconseguir medalles, van treballar els valors de la peli, van participar a la Sugar Race i van fer un ratet d'oració.

Per la seua part, el Centre de Joves va fer una excursió a Bocairent on van visitar el Sant Crist de la població. El dissabte 17 de juliol, també van estar passant el dia a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on van fer diverses activitats, tema, oració, jocs, com si fóra un dia de campament, on van aprendre molt.

El dissabte 31 de juliol els membres del Moviment Juvenil i del Centre de Joves van realitzar l'activitat conjunta de 'Pekin Express - La ruta del Colesterol'. Una carrera intensa per equips, començant desde el Col·legi Santa Maria, passant pel parc de les Aigües, Sant Rafel, la Vila, la Plaça de Baix, el parc de l'Escorxador, la Glorieta, el parc Mestre Ferrero, el parc l'Estellés, la cúpula del Benarrai, la plaça del Sant Domingo, la nostra benvolguda Ermiteta, la plaça del Barranquet fins a tornar al lloc d'inici per a tocar el gong, firmar el llibre roig i classificar-se en la carrera més que ha vist Ontinyent..

Totes les activitats s'han realitzat respectant les mesures de seguretat i higiene.pelis exc excu pekin p

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Domingo, 4 De Junio : Evangelio según San Juan 3,16-18.

Sí, Dios amó tanto al mundo, que entregó a su Hijo único para que todo el que cree en él no muera, sino que tenga Vida eterna. Porque Dios no envió a su Hijo para juzgar al mundo, sino para que el mundo se salve por él.» El que cree en él, no es condenado; el que no cree, ya está condenado, porque no ha creído en el nombre del Hijo único de Dios. ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

3 DE JUNIO SAN CARLOS LWANGA Y COMPAÑEROS MÁRTIRES

Esa mañana, cuando el rey Mwanga reunió la corte, vibraba en el aire una espasmódica espera. En la sala se notaba la presencia insólita de algunos energúmenos, mientras el grupo de los pajes reales, espléndidos ejemplares de belleza negra, se agolpaban alrededor del trono. Mwanga les dio una orden extraña: “Todos los que no quieran rezar pueden quedarse aquí cerca del trono; en cambio, los que quieran rezar reúnanse allá contra la pared”. El jefe de los pajes, Carlos Lwanga, fue el primero en apartarse, y luego lo siguieron otros ...

... leer más