Activitats del Moviment Juvenil i del Centre de Joves


Els nostres xiquets i adolescents de la parròquia han estat duent a terme diverses activitats d'estiu. 

Els membres del Moviment Juvenil han gaudit del cinema tots els dijous del mes de juliol al pati del Centre parroquial.  El dissabte 17 de juliol, les etapes dels més menuts van anar d'excursió a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on els van visitar Rompe Ralph i els seus amics, van superar proves per aconseguir medalles, van treballar els valors de la peli, van participar a la Sugar Race i van fer un ratet d'oració.

Per la seua part, el Centre de Joves va fer una excursió a Bocairent on van visitar el Sant Crist de la població. El dissabte 17 de juliol, també van estar passant el dia a la Granja Escola Torreta del Marqués de Benigànim on van fer diverses activitats, tema, oració, jocs, com si fóra un dia de campament, on van aprendre molt.

El dissabte 31 de juliol els membres del Moviment Juvenil i del Centre de Joves van realitzar l'activitat conjunta de 'Pekin Express - La ruta del Colesterol'. Una carrera intensa per equips, començant desde el Col·legi Santa Maria, passant pel parc de les Aigües, Sant Rafel, la Vila, la Plaça de Baix, el parc de l'Escorxador, la Glorieta, el parc Mestre Ferrero, el parc l'Estellés, la cúpula del Benarrai, la plaça del Sant Domingo, la nostra benvolguda Ermiteta, la plaça del Barranquet fins a tornar al lloc d'inici per a tocar el gong, firmar el llibre roig i classificar-se en la carrera més que ha vist Ontinyent..

Totes les activitats s'han realitzat respectant les mesures de seguretat i higiene.pelis exc excu pekin p

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

13 DE AGOSTO SAN PONCIANO PAPA Y SAN HIPÓLITO PRESBÍTERO MÁRTIRES

Santos mártires Ponciano, Papa, e Hipólito, presbítero, que fueron deportados juntos a Cerdeña, y con igual condena, adornados, al parecer, con la misma corona, fueron trasladados finalmente a Roma, Hipólito, al cementerio de la vía Tiburtina, y el papa Ponciano, al cementerio de Calisto (c. 236). Al llegar Ponciano a la Cátedra de Pedro, en el año 230, encontró a la Iglesia dividida por un cisma, cuyo autor era el sacerdote Hipólito, un maestro afamado por su conocimiento de la Escritura y por la profundidad de su pensamiento. H ...

... leer más