Campament del Moviment Juvenil

Els membres del Moviment Juvenil han estat de campament a Viver del 4 al 12 d’agost. 9 dies on han treballat les Benaurances:  • Dissabte 4: Que són les benaurances? El nostre desig de felicitat. Feliços els pobres d'esperit, perquè d'ells és el Regne del Cel.

  • Diumenge 5: Feliços els humils, perquè posseiran la terra.

  • Dilluns 6: Feliços els qui ploren, perquè ells seran consolats.

  • Dimarts 7: Feliços els que tenen fam i set de justícia, perquè seran saciats.

  • Dimecres 8: Feliços els compassius, perquè seran compadits.

  • Dijous 9: Feliços els nets de cor, perquè veuran a Déu.

  • Divendres 10: Feliços els que s'esforcen per la pau, perquè seran anomenats fills de Déu.

  • Dissabte 11: Feliços amb Maria, perquè ha cregut.

  • Diumenge 12: Feliços els perseguits a causa de la justícia, perquè d'ells és el Regne del Cel.


En cada benaurança, els xiquets han pogut aprendre els valors i diferents missatges que Jesús volia transmetre, per mitjà de dinàmiques, jocs, preguntes, reflexions i moments de silenci. Han treballat en equip i han après la importància del treball cooperatiu i del companyerisme.


Durant aquests dies han pogut gaudir, també, de diferents jocs, activitats, vetlades, un lipdap, acabar de fer l'himne de campament, olimpíades i la marxa. Enguany, a la marxa van anar al poble de Viver, al paratge de El Sargal, on es van poder banyar. De vesprada i degut a la pluja, celebraren l'eucaristia a l'església de Viver. El majors es van quedar a dormir als locals parroquials i els menuts van tornar al campament.


Tant xiquets com educadors, han gaudit d’un campament que de segur serà inoblidable per a molts i en el que els educadors han volgut deixar una marca en els cors de cada xiquet i xiqueta, educant-los en la fe, ensenyant-los el camí a seguir, el camí marcat per Jesús, centre de les nostres vides.


IMG_3802 IMG_3289 IMG_3531 IMG_3759 IMG_5915

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 25 Febrero 2021 : Evangelio según San Mateo 7,7-12.

Jesús dijo a sus discípulos: Pidan y se les dará; busquen y encontrarán; llamen y se les abrirá. Porque todo el que pide, recibe; el que busca, encuentra; y al que llama, se le abrirá. ¿Quién de ustedes, cuando su hijo le pide pan, le da una piedra? ¿O si le pide un pez, le da una serpiente? Si ustedes, que son malos, saben dar cosas buenas a sus hijos, ¡cuánto más el Padre celestial dará cosas buenas a aquellos que se las pidan! Todo lo que deseen que los demás hagan por ust ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

24 DE FEBRERO SAN MODESTO DE TRÉVERIS OBISPO

 En Tréveris, en la Galia Bélgica, (hoy en Alemania), san Modesto, obispo (c. 486).Su apelativo bien pronunciado indica al poseedor de una virtud altamente costosa de conseguir y dice mucho con relación a la templanza que ayuda al perfecto dominio de sí. Buen servicio hizo esta virtud al santo que la llevó en su nombre.El pastor de Tréveris trabaja y se desvive por los fieles de Jesucristo, allá por el siglo V. Lo presentan los escritos narradores de su vida adornado con todas las virtudes que debe llevar consigo un obispo.Al leer e ...

... leer más