Campament del Moviment Juvenil

Els membres del Moviment Juvenil han estat de campament a Viver del 4 al 12 d’agost. 9 dies on han treballat les Benaurances:  • Dissabte 4: Que són les benaurances? El nostre desig de felicitat. Feliços els pobres d'esperit, perquè d'ells és el Regne del Cel.

  • Diumenge 5: Feliços els humils, perquè posseiran la terra.

  • Dilluns 6: Feliços els qui ploren, perquè ells seran consolats.

  • Dimarts 7: Feliços els que tenen fam i set de justícia, perquè seran saciats.

  • Dimecres 8: Feliços els compassius, perquè seran compadits.

  • Dijous 9: Feliços els nets de cor, perquè veuran a Déu.

  • Divendres 10: Feliços els que s'esforcen per la pau, perquè seran anomenats fills de Déu.

  • Dissabte 11: Feliços amb Maria, perquè ha cregut.

  • Diumenge 12: Feliços els perseguits a causa de la justícia, perquè d'ells és el Regne del Cel.


En cada benaurança, els xiquets han pogut aprendre els valors i diferents missatges que Jesús volia transmetre, per mitjà de dinàmiques, jocs, preguntes, reflexions i moments de silenci. Han treballat en equip i han après la importància del treball cooperatiu i del companyerisme.


Durant aquests dies han pogut gaudir, també, de diferents jocs, activitats, vetlades, un lipdap, acabar de fer l'himne de campament, olimpíades i la marxa. Enguany, a la marxa van anar al poble de Viver, al paratge de El Sargal, on es van poder banyar. De vesprada i degut a la pluja, celebraren l'eucaristia a l'església de Viver. El majors es van quedar a dormir als locals parroquials i els menuts van tornar al campament.


Tant xiquets com educadors, han gaudit d’un campament que de segur serà inoblidable per a molts i en el que els educadors han volgut deixar una marca en els cors de cada xiquet i xiqueta, educant-los en la fe, ensenyant-los el camí a seguir, el camí marcat per Jesús, centre de les nostres vides.


IMG_3802 IMG_3289 IMG_3531 IMG_3759 IMG_5915

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Sábado, 13 De Abril : Evangelio según San Juan 6,16-21.

Al atardecer, sus discípulos bajaron a la orilla del mar y se embarcaron, para dirigirse a Cafarnaún, que está en la otra orilla. Ya era de noche y Jesús aún no se había reunido con ellos. El mar estaba agitado, porque soplaba un fuerte viento. Cuando habían remado unos cinco kilómetros, vieron a Jesús acercarse a la barca caminando sobre el agua, y tuvieron miedo. El les dijo: "Soy yo, no teman". Ellos quisieron subirlo a la barca, pero esta tocó tierra en seguida en el lugar adonde i ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

13 DE ABRIL SAN HERMENEGILDO MÁRTIR

En Tarragona, ciudad de Hispania, hoy España, san Hermenegildo, mártir, que, siendo hijo de Leovigildo, rey arriano de los visigodos, se convirtió a la fe católica por mediación de san Leandro, obispo de Sevilla. Recluido en la cárcel por disposición del rey, al haberse negado a recibir la comunión de manos de un obispo arriano, el día de la fiesta de Pascua fue degollado por mandato de su propio padre. (†586)Fecha de canonización: En 1585 por el Papa Sixto V.Primogénito del rey visigodo Leovigildo, profesa la religión de sus padr ...

... leer más