Campament del Moviment Juvenil

Els membres del Moviment Juvenil han estat de campament a Viver del 4 al 12 d’agost. 9 dies on han treballat les Benaurances:  • Dissabte 4: Que són les benaurances? El nostre desig de felicitat. Feliços els pobres d'esperit, perquè d'ells és el Regne del Cel.

  • Diumenge 5: Feliços els humils, perquè posseiran la terra.

  • Dilluns 6: Feliços els qui ploren, perquè ells seran consolats.

  • Dimarts 7: Feliços els que tenen fam i set de justícia, perquè seran saciats.

  • Dimecres 8: Feliços els compassius, perquè seran compadits.

  • Dijous 9: Feliços els nets de cor, perquè veuran a Déu.

  • Divendres 10: Feliços els que s'esforcen per la pau, perquè seran anomenats fills de Déu.

  • Dissabte 11: Feliços amb Maria, perquè ha cregut.

  • Diumenge 12: Feliços els perseguits a causa de la justícia, perquè d'ells és el Regne del Cel.


En cada benaurança, els xiquets han pogut aprendre els valors i diferents missatges que Jesús volia transmetre, per mitjà de dinàmiques, jocs, preguntes, reflexions i moments de silenci. Han treballat en equip i han après la importància del treball cooperatiu i del companyerisme.


Durant aquests dies han pogut gaudir, també, de diferents jocs, activitats, vetlades, un lipdap, acabar de fer l'himne de campament, olimpíades i la marxa. Enguany, a la marxa van anar al poble de Viver, al paratge de El Sargal, on es van poder banyar. De vesprada i degut a la pluja, celebraren l'eucaristia a l'església de Viver. El majors es van quedar a dormir als locals parroquials i els menuts van tornar al campament.


Tant xiquets com educadors, han gaudit d’un campament que de segur serà inoblidable per a molts i en el que els educadors han volgut deixar una marca en els cors de cada xiquet i xiqueta, educant-los en la fe, ensenyant-los el camí a seguir, el camí marcat per Jesús, centre de les nostres vides.


IMG_3802 IMG_3289 IMG_3531 IMG_3759 IMG_5915

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Lunes, 2 De Octubre : Evangelio según San Mateo 18,1-5.10.

En aquel momento los discípulos se acercaron a Jesús para preguntarle: "¿Quién es el más grande en el Reino de los Cielos?". Jesús llamó a un niño, lo puso en medio de ellos y dijo: "Les aseguro que si ustedes no cambian o no se hacen como niños, no entrarán en el Reino de los Cielos. Por lo tanto, el que se haga pequeño como este niño, será el más grande en el Reino de los Cielos. El que recibe a uno de estos pequeños en mi Nombre, me recibe a mí mismo. Cuídense de despreciar a ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

2 DE OCTUBRE SANTOS ÁNGELES CUSTODIOS

¿Quiénes son los ángeles custodios?Dios ha asignado a cada hombre un ángel para protegerle y facilitarle el camino de la salvación mientras está en este mundo. Afirma a este respecto San Jerónimo: “Grande es la dignidad de las almas cuando cada una de ellas, desde el momento de nacer, tiene un ángel destinado para su custodia”. En el antiguo testamento se puede observar cómo Dios se sirve de sus ángeles para proteger a los hombres de la acción del demonio, para ayudar al justo o librarlo del peligro, como cuando Elías fue a ...

... leer más