Campanya de recollida de documents

El dia 9 de juny es celebra el Dia Internacional dels Arxius i per això que des de l’Arxiu Parroquial posem en marxa la campanya de recollida de documents “Junts fem història. Arxivem el confinament”.


Moltes són les iniciatives que han sorgit durant el temps del confinament i és per això que des de l'Arxiu Parroquial volem dur a terme un procés de recollida de tots els documents que siguen rellevants per a la història de la Comunitat Parroquial. Volem conservar fotografies, dibuixos, cartells, àudios, vídeos, diaris, escrits, reflexions personals de com l'hem viscut i com el continueu vivint amb la desescalada i la nova normalitat. Testimoniatges més rellevants de la vostra experiència.


Però només serà possible amb l'ajuda de tota la Comunitat Parroquial per a poder crear aquest fons i escriure, així, una fulla més en la història de la nostra parròquia. Ens ajudes?


És molt fàcil sols has de seguir els següents passos:  • Fes una tria dels documents que consideres més rellevants

  • Anota l’autor del document i una breu descripció del que és, si voleu podeu posar-li un títol.

  • Fes-ho arribar al nostre arxiu de 2 formes: Per Internet: enviant els documents a arxiu@parroquia-santamaria.es o mitjançant programes d'intercanvi d'arxius (wetransfer) . Al correu haureu d’indicar un telèfon de contacte i indicar que, inicialment, cedeixes el dret de reproducció i consulta. Presencial: portant les fotos, els vídeos en un pendrive o un altre dispositiu o portant el material analògic (en paper ,com poden ser els dibuixos)


Tot el que conservem ara seran els testimonis del passat, de la nostra història i les futures generacions podran conèixer el que va passar i com es va viure aquests dies.


Us deixem una mostra de tot el que ens podeu fer arribar.


Junts fem història. Gràcies per endavant per col·laborar.


Arxiu Parroquial de Santa Maria d’Ontinyent


Per saber més sobre el Dia Internacional dels Arxius: https://www.ica.org/es/celebra-el-dia-internacional-de-los-archivos


Montse Tolsà Soler (5) Dibuix de Alba_ Tolsà 2020_04_05_Marta Belda Cano 2020_03_21_Noemí Córdoba Hualde (1) 2020_03_24_Pablo Torró Biosca “Junts fem història. Arxivem el confinament”

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

domingo 24 Enero 2021 : Evangelio según San Marcos 1,14-20.

Después que Juan fue arrestado, Jesús se dirigió a Galilea. Allí proclamaba la Buena Noticia de Dios, diciendo: "El tiempo se ha cumplido: el Reino de Dios está cerca. Conviértanse y crean en la Buena Noticia". Mientras iba por la orilla del mar de Galilea, vio a Simón y a su hermano Andrés, que echaban las redes en el agua, porque eran pescadores. Jesús les dijo: "Síganme, y yo los haré pescadores de hombres". Inmediatamente, ellos dejaron sus redes y lo siguieron. Y avanzando u ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

24 DE ENERO SAN FRANCISCO DE SALES OBISPO Y DOCTOR DE LA IGLESIA

Es el patrono de los periodistas. Fue un escritor nacido en el año 1567 en Saboya que buscaba la transmisión de la verdad evangélica. Durante su infancia su madre le narraba el Catecismo y a los 14 años ingresó en la Universidad de París. Destacó en retórica y filosofía, se entregó al estudio de Teología y se consagró a Dios. A los 24 años obtuvo el Doctorado en Leyes y en 1593 fue ordenado sacerdote. Predicó por muchas ciudades y participó en la reconquista del Chablais. En esta ardua tarea comenzó su carrera de escritor elabor ...

... leer más