Campanya de recollida de documents

El dia 9 de juny es celebra el Dia Internacional dels Arxius i per això que des de l’Arxiu Parroquial posem en marxa la campanya de recollida de documents “Junts fem història. Arxivem el confinament”.


Moltes són les iniciatives que han sorgit durant el temps del confinament i és per això que des de l'Arxiu Parroquial volem dur a terme un procés de recollida de tots els documents que siguen rellevants per a la història de la Comunitat Parroquial. Volem conservar fotografies, dibuixos, cartells, àudios, vídeos, diaris, escrits, reflexions personals de com l'hem viscut i com el continueu vivint amb la desescalada i la nova normalitat. Testimoniatges més rellevants de la vostra experiència.


Però només serà possible amb l'ajuda de tota la Comunitat Parroquial per a poder crear aquest fons i escriure, així, una fulla més en la història de la nostra parròquia. Ens ajudes?


És molt fàcil sols has de seguir els següents passos:  • Fes una tria dels documents que consideres més rellevants

  • Anota l’autor del document i una breu descripció del que és, si voleu podeu posar-li un títol.

  • Fes-ho arribar al nostre arxiu de 2 formes: Per Internet: enviant els documents a arxiu@parroquia-santamaria.es o mitjançant programes d'intercanvi d'arxius (wetransfer) . Al correu haureu d’indicar un telèfon de contacte i indicar que, inicialment, cedeixes el dret de reproducció i consulta. Presencial: portant les fotos, els vídeos en un pendrive o un altre dispositiu o portant el material analògic (en paper ,com poden ser els dibuixos)


Tot el que conservem ara seran els testimonis del passat, de la nostra història i les futures generacions podran conèixer el que va passar i com es va viure aquests dies.


Us deixem una mostra de tot el que ens podeu fer arribar.


Junts fem història. Gràcies per endavant per col·laborar.


Arxiu Parroquial de Santa Maria d’Ontinyent


Per saber més sobre el Dia Internacional dels Arxius: https://www.ica.org/es/celebra-el-dia-internacional-de-los-archivos


Montse Tolsà Soler (5) Dibuix de Alba_ Tolsà 2020_04_05_Marta Belda Cano 2020_03_21_Noemí Córdoba Hualde (1) 2020_03_24_Pablo Torró Biosca “Junts fem història. Arxivem el confinament”

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 22 Abril 2021 : Evangelio según San Juan 6,44-51.

Jesús dijo a la gente: "Nadie puede venir a mí, si no lo atrae el Padre que me envió; y yo lo resucitaré en el último día. Está escrito en el libro de los Profetas: Todos serán instruidos por Dios. Todo el que oyó al Padre y recibe su enseñanza, viene a mí. Nadie ha visto nunca al Padre, sino el que viene de Dios: sólo él ha visto al Padre. Les aseguro que el que cree, tiene Vida eterna. Yo soy el pan de Vida. Sus padres, en el desierto, comieron e ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

22 DE ABRIL SAN SOTERO PAPA

En Roma, san Sotero, papa, del que san Dionisio de Corinto alaba su egregia caridad hacia los hermanos y a los extranjeros necesitados y oprimidos por la necesidad o condenados a las minas (175).Etimológicamente: Sotero = Aquel que nos puede salvar, es de origen griego.Pocas cosas se conocen con certeza sobre su vida lejanísima en el tiempo. Las fuentes que nos hablan de él son el Liber Pontificalis y la Historia Eclesiástica de Eusebio. Sabemos que ejerció su pontificado entre los años 166 y 175, entre los papas Aniceto y Eleuterio, y si ...

... leer más