Campanya de recollida de documents

El dia 9 de juny es celebra el Dia Internacional dels Arxius i per això que des de l’Arxiu Parroquial posem en marxa la campanya de recollida de documents “Junts fem història. Arxivem el confinament”.


Moltes són les iniciatives que han sorgit durant el temps del confinament i és per això que des de l'Arxiu Parroquial volem dur a terme un procés de recollida de tots els documents que siguen rellevants per a la història de la Comunitat Parroquial. Volem conservar fotografies, dibuixos, cartells, àudios, vídeos, diaris, escrits, reflexions personals de com l'hem viscut i com el continueu vivint amb la desescalada i la nova normalitat. Testimoniatges més rellevants de la vostra experiència.


Però només serà possible amb l'ajuda de tota la Comunitat Parroquial per a poder crear aquest fons i escriure, així, una fulla més en la història de la nostra parròquia. Ens ajudes?


És molt fàcil sols has de seguir els següents passos:  • Fes una tria dels documents que consideres més rellevants

  • Anota l’autor del document i una breu descripció del que és, si voleu podeu posar-li un títol.

  • Fes-ho arribar al nostre arxiu de 2 formes: Per Internet: enviant els documents a arxiu@parroquia-santamaria.es o mitjançant programes d'intercanvi d'arxius (wetransfer) . Al correu haureu d’indicar un telèfon de contacte i indicar que, inicialment, cedeixes el dret de reproducció i consulta. Presencial: portant les fotos, els vídeos en un pendrive o un altre dispositiu o portant el material analògic (en paper ,com poden ser els dibuixos)


Tot el que conservem ara seran els testimonis del passat, de la nostra història i les futures generacions podran conèixer el que va passar i com es va viure aquests dies.


Us deixem una mostra de tot el que ens podeu fer arribar.


Junts fem història. Gràcies per endavant per col·laborar.


Arxiu Parroquial de Santa Maria d’Ontinyent


Per saber més sobre el Dia Internacional dels Arxius: https://www.ica.org/es/celebra-el-dia-internacional-de-los-archivos


Montse Tolsà Soler (5) Dibuix de Alba_ Tolsà 2020_04_05_Marta Belda Cano 2020_03_21_Noemí Córdoba Hualde (1) 2020_03_24_Pablo Torró Biosca “Junts fem història. Arxivem el confinament”

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Lunes, 27 De Marzo : Evangelio según San Juan 8,1-11.

Jesús fue al monte de los Olivos. Al amanecer volvió al Templo, y todo el pueblo acudía a él. Entonces se sentó y comenzó a enseñarles. Los escribas y los fariseos le trajeron a una mujer que había sido sorprendida en adulterio y, poniéndola en medio de todos, dijeron a Jesús: "Maestro, esta mujer ha sido sorprendida en flagrante adulterio. Moisés, en la Ley, nos ordenó apedrear a esta clase de mujeres. Y tú, ¿qué dices?". Decían esto para ponerlo a prueba, a fin de poder acusarl ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

26 DE MARZO SAN BRAULIO OBISPO

En Zaragoza, en la Hispania Tarraconense, san Braulio, obispo, que siendo amigo íntimo de san Isidoro, colaboró con él para restaurar la disciplina eclesiástica en toda Hispania, siendo su semejante en elocuencia y ciencia. Etimológicamente: Braulio = Toro Bravo, en su origen latino.Etimológicamente: Braulio = Aquel que resplandece, en su origen germánico.Se desconoce la cuna, niñez y juventud del santo; pero consta que ya en el año 626 es obispo de Zaragoza.Participó en la corriente de pensamiento y acción isidoriana que tanto ...

... leer más