Campanya de recollida de documents

El dia 9 de juny es celebra el Dia Internacional dels Arxius i per això que des de l’Arxiu Parroquial posem en marxa la campanya de recollida de documents “Junts fem història. Arxivem el confinament”.


Moltes són les iniciatives que han sorgit durant el temps del confinament i és per això que des de l'Arxiu Parroquial volem dur a terme un procés de recollida de tots els documents que siguen rellevants per a la història de la Comunitat Parroquial. Volem conservar fotografies, dibuixos, cartells, àudios, vídeos, diaris, escrits, reflexions personals de com l'hem viscut i com el continueu vivint amb la desescalada i la nova normalitat. Testimoniatges més rellevants de la vostra experiència.


Però només serà possible amb l'ajuda de tota la Comunitat Parroquial per a poder crear aquest fons i escriure, així, una fulla més en la història de la nostra parròquia. Ens ajudes?


És molt fàcil sols has de seguir els següents passos:  • Fes una tria dels documents que consideres més rellevants

  • Anota l’autor del document i una breu descripció del que és, si voleu podeu posar-li un títol.

  • Fes-ho arribar al nostre arxiu de 2 formes: Per Internet: enviant els documents a arxiu@parroquia-santamaria.es o mitjançant programes d'intercanvi d'arxius (wetransfer) . Al correu haureu d’indicar un telèfon de contacte i indicar que, inicialment, cedeixes el dret de reproducció i consulta. Presencial: portant les fotos, els vídeos en un pendrive o un altre dispositiu o portant el material analògic (en paper ,com poden ser els dibuixos)


Tot el que conservem ara seran els testimonis del passat, de la nostra història i les futures generacions podran conèixer el que va passar i com es va viure aquests dies.


Us deixem una mostra de tot el que ens podeu fer arribar.


Junts fem història. Gràcies per endavant per col·laborar.


Arxiu Parroquial de Santa Maria d’Ontinyent


Per saber més sobre el Dia Internacional dels Arxius: https://www.ica.org/es/celebra-el-dia-internacional-de-los-archivos


Montse Tolsà Soler (5) Dibuix de Alba_ Tolsà 2020_04_05_Marta Belda Cano 2020_03_21_Noemí Córdoba Hualde (1) 2020_03_24_Pablo Torró Biosca “Junts fem història. Arxivem el confinament”

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 5 Agosto 2021 : Evangelio según San Mateo 16,13-23.

Al llegar a la región de Cesarea de Filipo, Jesús preguntó a sus discípulos: "¿Qué dice la gente sobre el Hijo del hombre? ¿Quién dicen que es?". Ellos le respondieron: "Unos dicen que es Juan el Bautista; otros, Elías; y otros, Jeremías o alguno de los profetas". "Y ustedes, les preguntó, ¿quién dicen que soy?". Tomando la palabra, Simón Pedro respondió: "Tú eres el Mesías, el Hijo de Dios vivo". Y Jesús le dijo: "Feliz de ti, Simón, hijo de Jonás, porque esto no te lo h ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

5 DE AGOSTO DEDICACIÓN DE LA BASÍLICA DE SANTA MARÍA LA MAYOR EN ROMA Y NUESTRA SEÑORA DE LAS NIEVES ADVOCACIÓN MARIANA

Dedicación de la basílica de Santa María, en Roma, construida en el monte Esquilino, que el papa Sixto III ofreció al pueblo de Dios como recuerdo del Concilio de Efeso, en el que la Virgen María fue saludada como Madre de Dios (c. 434).Una vez que el Concilio de Éfeso, en el año 431, proclamó la maternidad divina de María, el Papa Sixto III erigió en Roma, sobre el monte Esquilino, una basílica dedicada a la Santa Madre de Dios. Recibe también el nombre de Santa María de las Nieves porque el sitio donde había de construirse qued ...

... leer más