Commemoració del 75 aniversari de la fundació de la Germandat de la Santa Faç

L'any 1943 es funda la Germandat de la Santa Faç, per tant enguany estan d'aniversari. 75 anys són molts anys. Per això el passat dissabte 14 d'abril celebraren una eucaristia commemorativa a les 19:00 h. en l'església de Sant Miquel on reben culte les seues imatges titulars.


IMG_9297L'eucaristia va ser oficiada per Don Melchor Seguí, consiliari de la Germandat, i concelebrada pel vicari parroquial Don Vicent Femenía, amb la presència de tots els components de la germandat i membres de les distintes confraries i de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent.


Comptarem amb la presència de Don Jaime Cortadella Luñez, President de l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verònica, així com Bernardo Castera Furió, President de la Reial Germandat de la Santa Faç d'Alzira i vicepresident de l'Associació. Destacar la presència de la rèplica de la relíquia de la Santa Faç d'Alacant, on els assistents pogueren venerar-la. 


IMG_9292Després és desplaçarem fins a la seu de la comparsa Moros Berberiscos on celebrarem el sopar d'aniversari. Durant el transcurs del sopar es feren els distints parlaments i Don Jaime Cortadella Luñez va entregar al President de la Germandat de la Santa Faç d'Ontinyent, Vicent Muñoz, i al confrare Alejandro Torres, una làmina de l'artista alacantí Don Javier Pastor en agraïment pel treball en l'Associació Cultural Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verónica.


Al llarg d'aquests anys han passat excel·lents persones, com és el cas del pare Camallonga, que en un moment de delicadesa de la Germandat, va posar una mà perquè no decaiguera i la va impulsar, o també persones il·lustres com Vicente Girones Mora, per això la nostra felicitació a la Germandat de la Santa Faç per aquest important aniversari.


IMG_9344 0dfa0fc4-98f1-4c46-bd5c-fe94da0aa97a

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

19 DE MAYO SAN CELESTINO V PAPA

Nacido en Isernia, Italia (1221)Nombre: Pietro Angelari de MurronePontificado: Elegido, 5 Julio 1294, ordenado obispo de Roma, 29 agosto, Renuncia el 13 Diciembre, 1294.Muere en Ferentino, 19 Mayo 1296. Único Papa que ha abdicado. Ultimo Papa que lleva ese nombre.Etimológicamente significa “ hijo del cielo”. Viene de la lengua latina.Este joven, nacido en el seno de una familia numerosa, 12 hijos, nació en Abruzzos, Italia. El mismo cuenta en su autobiografía:" Mis padres tuvieron doce hijos, como Jacob, y su mayor deseo era o ...

... leer más