D. Antonio Ferrando Martí nombrat Rector-Plebà de les Parròquies de Santa Maria i de Sant Carles

“Beneït el qui ve en el nom del Senyor”.
Amb gran alegria anunciem que el Sr. Cardenal Arquebisbe de València ha nomenat D. Antonio Ferrando Martí Rector-Plebà de la Parròquia de Santa Maria i rector de la Reial Parròquia de Sant Carles Borromeo.


Va nàixer a Xeraco el 3 de juny de 1971. Després de formar-se en el Seminari Major La Immaculada i cursar estudis eclesiàstics en la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer de València va ser ordenat sacerdot el 28 de juny de 1997. Durant aquests 25 anys de sacerdot ha exercit diferents oficis ministerials en la nostra Diòcesi: va ser Vicari parroquial en la Col·legiata de Santa Maria de Gandia, rector dels Sants Joans de Puçol, rector de Sant Roc de Silla, temps en el qual a més va ser capellà del Centre Penitenciari de Picassent i Arxipreste de l'Arxiprestat La nostra Sra. del Do. Des de l'any 2016 és Capellà rector de l'Asunción de Nostra. Sra. d'Albaida, Nativitat de la Mare de Déu de l’Aljorf, Nativitat de la Mare de Déu de Benissoda i posteriorment va ser nomenat també Administrador parroquial de Sant Pere Apòstol del Palomar i Arxipreste de l'Arxiprestat Mare de Déu del Remei.


Posem als peus del Santíssim Crist de l’Agonia i de la nostra Mare Puríssima, la dolça Mare d’Ontinyent, el ministeri del qual serà el nostre nou pastor que l'Església ens envia.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

13 DE AGOSTO SAN PONCIANO PAPA Y SAN HIPÓLITO PRESBÍTERO MÁRTIRES

Santos mártires Ponciano, Papa, e Hipólito, presbítero, que fueron deportados juntos a Cerdeña, y con igual condena, adornados, al parecer, con la misma corona, fueron trasladados finalmente a Roma, Hipólito, al cementerio de la vía Tiburtina, y el papa Ponciano, al cementerio de Calisto (c. 236). Al llegar Ponciano a la Cátedra de Pedro, en el año 230, encontró a la Iglesia dividida por un cisma, cuyo autor era el sacerdote Hipólito, un maestro afamado por su conocimiento de la Escritura y por la profundidad de su pensamiento. H ...

... leer más