Diumenge de Rams en la Passió del Senyor

El pròxim diumenge és Diumenge de Rams, i amb ell iniciem la Setmana Santa.


Enguany, a causa del confinament, no podrem participar en la Processó de Palmes ni en la Missa, però volem celebrar com toca l'entrada de Jesús a Jerusalem!


Per això des de la Comissió de Pastoral Juvenil Interparroquial fem aquesta proposta a tots els xiquets i joves que formeu part de la catequesi i dels grups juvenils de les parròquies així com dels col·legis religiosos de la nostra ciutat, tots els alumnes de religió i tots aquells xiquets, xiquetes i famílies que vulguen unir-se.


Vos proposem el següent:  1. Dibuixa la teua palma, o fes-la amb paper o goma eva si en tens (adjuntem fotos d'exemples), al costat de la palma escriu: Hosanna al fill de David! i/o Beneït el qui ve en nom del Senyor!.

  2. El diumenge al matí penja la teua palma o el teu dibuix al teu balcó.

  3. El diumenge a les 14:00 h, després d'haver seguit l'Eucaristia per la televisió o les xarxes socials de les nostres parròquies, eixirem als nostres balcons, junt amb les nostres famílies, amb la nostra panyoleta, uniforme o distintiu i farem un aplaudiment mentre posem la cançó "Hosanna" de Jesucrist Superstar. La podeu trobar ací: https://www.youtube.com/watch?v=vcqg2S4JEuo

  4. Finalment ens farem una foto o vídeo i la compartirem a les xarxes socials dels nostres grups.


Moltes gràcies per participar! Entre tots anem a fer que puguen viure amb intensitat aquesta Setmana Santa diferent!

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

26 DE JUNIO SAN ANTELMO DE BELLEY OBISPO

En Belley, en Saboya, hoy en día en Francia, san Antelmo, obispo, monje de la Gran Cartuja, que restauró los edificios destruidos por una gran nevada. Elegido prior, convocó el capítulo general, y designado obispo, se distinguió por su aplicación firme y decidida en la corrección de los clérigos y en la reforma de las costumbres (1177).San Antelmo. Obispo de Belley. Fueron sus padres, los nobles señores de Chignin, en cuyo castillo feudal de Saboya nace posiblemente en el año 1107. Dedicado al servicio eclesiástico, fue Dignidad de l ...

... leer más