El Moviment Juvenil celebra Sant Antoni

Dissabte, després de la benedicció dels animals, va tindre lloc els tallers que es desenvolupen al pati de l'Ermiteta. Aquest any, ambientada en la temàtica de Mèxic, on xiquets i majors gaudiren de tot allò preparat.


Diumenge, a les 09:00 h van participar de l'eucaristia en l'església de l'Ermiteta, seguidament van agafar forces amb un esmorzar de germanor amb xocolate i van acabar el cap de setmana jugant al pati del col·legi Santa Maria amb els "Jocs d'Hivern"


Un cap de setmana molt intens dedicat a Sant Antoni Abat. Vos passem unes fotografies de les activitats que van realitzar el passat cap de setmana.


IMG_3150 IMG_3093 IMG_7176 IMG_0268

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

23 DE MAYO SAN JUAN BAUTISTA DE ROSSI PRESBÍTERO

En Roma, san Juan Bautista de Rossi, presbítero, que atendió en la Ciudad Santa a los pobres y a los más marginados, instruyendo a todos en la santa doctrina. († 1764)Fecha de canonización: 8 de diciembre de 1881 por el Papa León XIII.Juan Bautista de Rossi representa el triunfo de la voluntad sobre la fragilidad física, del generoso empeño apostólico sobre los obstáculos de la enfermedad. A pesar de su doble enfermedad, la epilepsia y una enfermedad de los ojos, multiplicó el trabajo cotidiano en beneficio de los pobres de la ciuda ...

... leer más