Els joves de la parròquia són gent compromesa

​ L’últim diumenge del mes d’abril, i contant ja a l’altar major amb la imatge de la Puríssima i per culminar el curs, va ser un gran dia per a la gent jove de la nostra parròquia per dos motius.


El primer d’ells, es que vam ser testimonis amb gran entusiasme de la decisió de confirmar-se d’un grup de joves i en segon lloc, un any més els membres del Centre de Joves varen realitzar la promesa i la imposició de la panyoleta. Uns quants la renovaren i altres per primera vegada la professaren. Engany com era el primer any entre nosaltres de Don Vicent, el nostre vicari, el Centre de Joves li va fer una sorpresa i l’imposarem també la panyoleta el seu símbol.


També celebrarem el dia de València Missionera en què ajudarem econòmicament i amb la nostra oració als dos vicariats apostòlics en l'Amazones del Perú que la nostra diòcesi ha apadrinat; i que són molt pobres en recursos humans i materials.
DSCN4637-1 DSCN4676-1 DSCN4683-1 DSCN4744


 


 

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

27 DE JUNIO NUESTRA SEÑORA DEL PERPETUO SOCORRO

Patrona de los Padres Redentoristas y de HaitíEl icono original está en el altar mayor de la Iglesia de San Alfonso, muy cerca de la Basílica de Santa María la Mayor en Roma.El icono de la Virgen, pintado sobre madera, de 21 por 17 pulgadas, muestra a la Madre con el Niño Jesús. El Niño observa a dos ángeles que le muestran los instrumentos de su futura pasión. Se agarra fuerte con las dos manos de su Madre Santísima quien lo sostiene en sus brazos. El cuadro nos recuerda la maternidad divina de la Virgen y su cuidado por Jesús desde ...

... leer más