Els joves de la parròquia són gent compromesa

​ L’últim diumenge del mes d’abril, i contant ja a l’altar major amb la imatge de la Puríssima i per culminar el curs, va ser un gran dia per a la gent jove de la nostra parròquia per dos motius.


El primer d’ells, es que vam ser testimonis amb gran entusiasme de la decisió de confirmar-se d’un grup de joves i en segon lloc, un any més els membres del Centre de Joves varen realitzar la promesa i la imposició de la panyoleta. Uns quants la renovaren i altres per primera vegada la professaren. Engany com era el primer any entre nosaltres de Don Vicent, el nostre vicari, el Centre de Joves li va fer una sorpresa i l’imposarem també la panyoleta el seu símbol.


També celebrarem el dia de València Missionera en què ajudarem econòmicament i amb la nostra oració als dos vicariats apostòlics en l'Amazones del Perú que la nostra diòcesi ha apadrinat; i que són molt pobres en recursos humans i materials.
DSCN4637-1 DSCN4676-1 DSCN4683-1 DSCN4744


 


 

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Domingo, 4 De Junio : Evangelio según San Juan 3,16-18.

Sí, Dios amó tanto al mundo, que entregó a su Hijo único para que todo el que cree en él no muera, sino que tenga Vida eterna. Porque Dios no envió a su Hijo para juzgar al mundo, sino para que el mundo se salve por él.» El que cree en él, no es condenado; el que no cree, ya está condenado, porque no ha creído en el nombre del Hijo único de Dios. ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

4 DE JUNIO SANTA RUTH LA MOABITA DEL ANTIGUO TESTAMENTO

Rut o Ruth es un personaje bíblico que aparece en el libro que recibe su nombre (Libro de Rut). Su nombre significa compañera.La moabita, con quien se casó Mahlón después de morir su padre Elimélec. Mahlón, su madre Noemí y su hermano Kilión vivían en Moab. Un hambre obligó a la familia a abandonar Belén de Judá, su ciudad natal. Kilión, el cuñado de Rut, se casó con Orpá, otra moabita. Con el tiempo, los dos hermanos murieron, y las dejaron viudas y sin hijos. Al enterarse de que Jehová había vuelto a manifestar su favor a I ...

... leer más