Els joves de la parròquia són gent compromesa

​ L’últim diumenge del mes d’abril, i contant ja a l’altar major amb la imatge de la Puríssima i per culminar el curs, va ser un gran dia per a la gent jove de la nostra parròquia per dos motius.


El primer d’ells, es que vam ser testimonis amb gran entusiasme de la decisió de confirmar-se d’un grup de joves i en segon lloc, un any més els membres del Centre de Joves varen realitzar la promesa i la imposició de la panyoleta. Uns quants la renovaren i altres per primera vegada la professaren. Engany com era el primer any entre nosaltres de Don Vicent, el nostre vicari, el Centre de Joves li va fer una sorpresa i l’imposarem també la panyoleta el seu símbol.


També celebrarem el dia de València Missionera en què ajudarem econòmicament i amb la nostra oració als dos vicariats apostòlics en l'Amazones del Perú que la nostra diòcesi ha apadrinat; i que són molt pobres en recursos humans i materials.
DSCN4637-1 DSCN4676-1 DSCN4683-1 DSCN4744


 


 

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 21 Febrero 2019 : Evangelio según San Marcos 8,27-33.

Jesús salió con sus discípulos hacia los poblados de Cesarea de Filipo, y en el camino les preguntó: "¿Quién dice la gente que soy yo?". Ellos le respondieron: "Algunos dicen que eres Juan el Bautista; otros, Elías; y otros, alguno de los profetas". "Y ustedes, ¿quién dicen que soy yo?". Pedro respondió: "Tú eres el Mesías". Jesús les ordenó terminantemente que no dijeran nada acerca de él. Y comenzó a enseñarles que el Hijo del hombre debía sufrir mucho y ser rechazado por ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

20 DE FEBRERO SANTA JACINTA MARTO NIÑA

Nació en Aljustrel, Fátima, el 11 de Marzo de 1910. Fue bautizada el 19 de Marzo de 1910. Víctima de la neumonía cayó enferma en Diciembre de 1918. Estuvo internada en el Hospital de Villa Nueva de Ourém y por fin en Lisboa, en el hospital de D. Estefanía donde murió a las 22.30 horas del día 20 de Febrero de 1920.Del 21 de Enero al 2 de Febrero de 1920, estuvo en el Orfanato de Nuestra Señora de los Milagros, en la Calle de Estrella, en Lisboa, casa fundada por la D. María Godinho, a quien Jacinta llamaba "Madrina". Fue celebrada la ...

... leer más