Festa de Sant Blai

El passat diumenge 5 de febrer amb motiu de l'onomàstica de Sant Blai, es va dur a terme una eucaristia commemorativa en l'església de Sant Miquel a les 12.00 del migdia, ja que allí rep culte la imatge durant tot l'any.


L'eucaristia va ser concelebrada per Don Mario, i fins allí acudiren molts de fidels i xiquets per a pregar-li per la protecció de la gola. En finalitzar l'eucaristia es va procedir a beneir els caramels i pastissets que hi van portar, i posteriorment es va celebrar la repartició dels caramels i dolçets de Sant Blai. A l'eixida es va poder comprar les medalles de Sant Blai a un preu simbòlic.


Aquest acte està organitzat i preparat per algunes confraries i germandats de setmana santa.


IMG_3633 IMG_3649


 


IMG_3653 IMG_3647

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

17 DE OCTUBRE SAN IGNACIO DE ANTIOQUÍA OBISPO MÁRTIR

San Ignacio de Antioquía, de sobrenombre "Theophorus" (portador de Dios), fue discípulo directo de San Pablo y San Juan.Segundo sucesor de Pedro en el gobierno de la Iglesia de Antioquía; El primero en llamar a la Iglesia "Católica".Sus escritos demuestran que la doctrina de la Iglesia Católica viene de Jesucristo por medio de los Apóstoles. Esta doctrina incluye: La Eucaristía; la jerarquía y la obediencia a los obispos; la presidencia de la iglesia de Roma; la virginidad de María y el don de la virginidad. El privilegio que es m ...

... leer más