Festa de Sant Blai

El passat diumenge 5 de febrer amb motiu de l'onomàstica de Sant Blai, es va dur a terme una eucaristia commemorativa en l'església de Sant Miquel a les 12.00 del migdia, ja que allí rep culte la imatge durant tot l'any.


L'eucaristia va ser concelebrada per Don Mario, i fins allí acudiren molts de fidels i xiquets per a pregar-li per la protecció de la gola. En finalitzar l'eucaristia es va procedir a beneir els caramels i pastissets que hi van portar, i posteriorment es va celebrar la repartició dels caramels i dolçets de Sant Blai. A l'eixida es va poder comprar les medalles de Sant Blai a un preu simbòlic.


Aquest acte està organitzat i preparat per algunes confraries i germandats de setmana santa.


IMG_3633 IMG_3649


 


IMG_3653 IMG_3647

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

25 DE SEPTIEMBRE SAN CLEOFÁS DE EMAÚS DISCÍPULO DEL SEÑOR

Conmemoración de san Cleofás, discípulo del Señor, a quien, con el otro compañero itinerante, ardía el corazón cuando Cristo, en la tarde de Pascua, se les apareció en el camino explicándoles las Escrituras, y después, en la casa de Cleofás, en Emaús, conocieron al Salvador en la fracción del pan.Dos veces aparece este nombre en los Evangelios. Una en San Lucas cuando habla de los dos discípulos que marchaban a Emaús (cfr San Lucas 24; 13, ss) y la otra en San Juan cuando habla de una "María, la mujer de Cleofás" que estaba pre ...

... leer más