Festes de Sant Antoni al Barri de L’Ermiteta

El passat cap de setmana, el barri de l'Ermiteta d'Ontinyent va celebrar les tradicionals festes a Sant Antoni Abat.


La comissió del 2017 de l'Associació de Llumeners vol agrair a la població el gran suport i participació en els diversos actes, i al Pare Sant Antoni el bon temps en els dies principals de la festa, que han permés que enguany el carrer Sant Antoni i l'Ermiteta de la Puríssima Concepció, tingueren eixa afluència massiva.


Com tots els anys la benedicció d'animals va omplir de gom a gom el carrer Sant Antoni, de gent que volia per a les seues mascotes la benedicció, en el dit acte el nostre rector de l'Ermiteta estava acompanyat per a l'entrega de la garrofeta per la festera major Amparo Tolsà i el president de l'Associació de Llumeners Gonçal Sanz.


En aquesta festa entranyable la participació dels més menuts és un element molt important i tant la matinal infantil, com sobretot la retreta amb els fanalets típics de Sant Antoni, i la cavalcada mecanitzada permeteren gaudir als més menuts.


Les fogueres i els diversos passa carrers ompliren d'alegria els carrers del barri, el porrat, la dansada i el conjunt varen aconseguir una participació multitudinària de gent que s'acosta al carrer Sant Antoni per a gaudir d'esta festa.


La missa major celebrada pel nostre Arxipreste D. Juan Pablo Tomàs Pérez, concelebrada pel rector i vicari episcopal D. Juan Melchor Seguí Sarrió, D. Mario Bataller i, el franciscà D. Lluís Oviedo, oncle de la festera Major, amb el suport del cor de Santa Maria, representa el punt central d'aquesta festa, que finalitza amb la processó pels carrers del barri, presidida pel vicari de la parròquia Santa Rosa d'Alcoi i fill del barri Ximo Silvestre.


IMG-20170130-WA0025IMG-20170130-WA0027IMG-20170130-WA0012 IMG-20170131-WA0000

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 25 Febrero 2021 : Evangelio según San Mateo 7,7-12.

Jesús dijo a sus discípulos: Pidan y se les dará; busquen y encontrarán; llamen y se les abrirá. Porque todo el que pide, recibe; el que busca, encuentra; y al que llama, se le abrirá. ¿Quién de ustedes, cuando su hijo le pide pan, le da una piedra? ¿O si le pide un pez, le da una serpiente? Si ustedes, que son malos, saben dar cosas buenas a sus hijos, ¡cuánto más el Padre celestial dará cosas buenas a aquellos que se las pidan! Todo lo que deseen que los demás hagan por ust ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

25 DE FEBRERO SANTO TORIBIO ROMO PRESBÍTERO Y MÁRTIR MEXICANO

Nació en Santa Ana de Guadalupe, ranchería (actualmente, con 390 habitantes) que pertenece al municipio de Jalostotitlán, en la zona de Los Altos de Jalisco, el 16 de abril de 1900. Fue hijo de Patricio Romo Pérez y de Juana González Romo, quienes lo llevaron a bautizar al día siguiente de su nacimiento a la parroquia de la Virgen de la Asunción.Como todos los niños, acudió a la escuela parroquial de su pueblo y a la edad de doce años, por consejo de su hermana y con el apoyo de sus padres, ingresó al Seminario auxiliar de San Juan d ...

... leer más