Festes de Sant Antoni al Barri de L’Ermiteta

El passat cap de setmana, el barri de l'Ermiteta d'Ontinyent va celebrar les tradicionals festes a Sant Antoni Abat.


La comissió del 2017 de l'Associació de Llumeners vol agrair a la població el gran suport i participació en els diversos actes, i al Pare Sant Antoni el bon temps en els dies principals de la festa, que han permés que enguany el carrer Sant Antoni i l'Ermiteta de la Puríssima Concepció, tingueren eixa afluència massiva.


Com tots els anys la benedicció d'animals va omplir de gom a gom el carrer Sant Antoni, de gent que volia per a les seues mascotes la benedicció, en el dit acte el nostre rector de l'Ermiteta estava acompanyat per a l'entrega de la garrofeta per la festera major Amparo Tolsà i el president de l'Associació de Llumeners Gonçal Sanz.


En aquesta festa entranyable la participació dels més menuts és un element molt important i tant la matinal infantil, com sobretot la retreta amb els fanalets típics de Sant Antoni, i la cavalcada mecanitzada permeteren gaudir als més menuts.


Les fogueres i els diversos passa carrers ompliren d'alegria els carrers del barri, el porrat, la dansada i el conjunt varen aconseguir una participació multitudinària de gent que s'acosta al carrer Sant Antoni per a gaudir d'esta festa.


La missa major celebrada pel nostre Arxipreste D. Juan Pablo Tomàs Pérez, concelebrada pel rector i vicari episcopal D. Juan Melchor Seguí Sarrió, D. Mario Bataller i, el franciscà D. Lluís Oviedo, oncle de la festera Major, amb el suport del cor de Santa Maria, representa el punt central d'aquesta festa, que finalitza amb la processó pels carrers del barri, presidida pel vicari de la parròquia Santa Rosa d'Alcoi i fill del barri Ximo Silvestre.


IMG-20170130-WA0025IMG-20170130-WA0027IMG-20170130-WA0012 IMG-20170131-WA0000

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

lunes 17 Junio 2019 : Evangelio según San Mateo 5,38-42.

Jesús, dijo a sus discípulos: Ustedes han oído que se dijo: Ojo por ojo y diente por diente. Pero yo les digo que no hagan frente al que les hace mal: al contrario, si alguien te da una bofetada en la mejilla derecha, preséntale también la otra. Al que quiere hacerte un juicio para quitarte la túnica, déjale también el manto; y si te exige que lo acompañes un kilómetro, camina dos con él. Da al que te pide, y no le vuelvas la espalda al que quiere pedirte algo prestado. ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

17 DE JUNIO SANTA TERESA DE PORTUGAL RELIGIOSA

Santa Teresa, hija del rey Sancho I de Portugal y de Dª. Dulce de Aragón, se casó con su primo, el rey Alfonso IX de León. Tras varios años de feliz vida marital (y varias hijas), el matrimonio fue declarado nulo por el parentesco demasiado estrecho entre ella y Alfonso y no haber recibido las dispensaciones apropiadas. Alfonso se casó con doña Berenguela, la madre de Fernando III el Santo.Teresa volvió al monasterio cisterciense de San Benito de Lorbao, próximo a Coimbra. Allí se entregó a la práctica de todas las virtudes hasta su ...

... leer más