Festes de Sant Antoni al Barri de L’Ermiteta

El passat cap de setmana, el barri de l'Ermiteta d'Ontinyent va celebrar les tradicionals festes a Sant Antoni Abat.


La comissió del 2017 de l'Associació de Llumeners vol agrair a la població el gran suport i participació en els diversos actes, i al Pare Sant Antoni el bon temps en els dies principals de la festa, que han permés que enguany el carrer Sant Antoni i l'Ermiteta de la Puríssima Concepció, tingueren eixa afluència massiva.


Com tots els anys la benedicció d'animals va omplir de gom a gom el carrer Sant Antoni, de gent que volia per a les seues mascotes la benedicció, en el dit acte el nostre rector de l'Ermiteta estava acompanyat per a l'entrega de la garrofeta per la festera major Amparo Tolsà i el president de l'Associació de Llumeners Gonçal Sanz.


En aquesta festa entranyable la participació dels més menuts és un element molt important i tant la matinal infantil, com sobretot la retreta amb els fanalets típics de Sant Antoni, i la cavalcada mecanitzada permeteren gaudir als més menuts.


Les fogueres i els diversos passa carrers ompliren d'alegria els carrers del barri, el porrat, la dansada i el conjunt varen aconseguir una participació multitudinària de gent que s'acosta al carrer Sant Antoni per a gaudir d'esta festa.


La missa major celebrada pel nostre Arxipreste D. Juan Pablo Tomàs Pérez, concelebrada pel rector i vicari episcopal D. Juan Melchor Seguí Sarrió, D. Mario Bataller i, el franciscà D. Lluís Oviedo, oncle de la festera Major, amb el suport del cor de Santa Maria, representa el punt central d'aquesta festa, que finalitza amb la processó pels carrers del barri, presidida pel vicari de la parròquia Santa Rosa d'Alcoi i fill del barri Ximo Silvestre.


IMG-20170130-WA0025IMG-20170130-WA0027IMG-20170130-WA0012 IMG-20170131-WA0000

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

miércoles 22 Enero 2020 : Evangelio según San Marcos 3,1-6.

Jesús entró nuevamente en una sinagoga, y había allí un hombre que tenía una mano paralizada. Los fariseos observaban atentamente a Jesús para ver si lo curaba en sábado, con el fin de acusarlo. Jesús dijo al hombre de la mano paralizada: "Ven y colócate aquí delante". Y les dijo: "¿Está permitido en sábado hacer el bien o el mal, salvar una vida o perderla?". Pero ellos callaron. Entonces, dirigiendo sobre ellos una mirada llena de indignación y apenado por la dureza de sus co ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

21 DE ENERO SANTA INÉS VIRGEN Y MÁRTIR

Santa Inés es una de las santas más populares del calendario. Una de las figuras más graciosas, una de las heroínas más cantadas por los poetas y los Santos Padres. Luego, de la poesía y la leyenda pasó al arte, desde Bernini hasta Alonso Cano.Cada época la reproduce a su estilo, pero todos compitiendo en ensalzarla. Como la Inés de Carlos Dolci, cuya dulce hermosura y blancura de lirio nos atrae con su encanto inefable.La devoción a Santa Inés se ha mantenido viva a través de los tiempos. La Iglesia introdujo su nombre en el canon ...

... leer más