Festes de Sant Antoni al Barri de L’Ermiteta

El passat cap de setmana, el barri de l'Ermiteta d'Ontinyent va celebrar les tradicionals festes a Sant Antoni Abat.


La comissió del 2017 de l'Associació de Llumeners vol agrair a la població el gran suport i participació en els diversos actes, i al Pare Sant Antoni el bon temps en els dies principals de la festa, que han permés que enguany el carrer Sant Antoni i l'Ermiteta de la Puríssima Concepció, tingueren eixa afluència massiva.


Com tots els anys la benedicció d'animals va omplir de gom a gom el carrer Sant Antoni, de gent que volia per a les seues mascotes la benedicció, en el dit acte el nostre rector de l'Ermiteta estava acompanyat per a l'entrega de la garrofeta per la festera major Amparo Tolsà i el president de l'Associació de Llumeners Gonçal Sanz.


En aquesta festa entranyable la participació dels més menuts és un element molt important i tant la matinal infantil, com sobretot la retreta amb els fanalets típics de Sant Antoni, i la cavalcada mecanitzada permeteren gaudir als més menuts.


Les fogueres i els diversos passa carrers ompliren d'alegria els carrers del barri, el porrat, la dansada i el conjunt varen aconseguir una participació multitudinària de gent que s'acosta al carrer Sant Antoni per a gaudir d'esta festa.


La missa major celebrada pel nostre Arxipreste D. Juan Pablo Tomàs Pérez, concelebrada pel rector i vicari episcopal D. Juan Melchor Seguí Sarrió, D. Mario Bataller i, el franciscà D. Lluís Oviedo, oncle de la festera Major, amb el suport del cor de Santa Maria, representa el punt central d'aquesta festa, que finalitza amb la processó pels carrers del barri, presidida pel vicari de la parròquia Santa Rosa d'Alcoi i fill del barri Ximo Silvestre.


IMG-20170130-WA0025IMG-20170130-WA0027IMG-20170130-WA0012 IMG-20170131-WA0000

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Martes, 29 De Noviembre : Evangelio según San Lucas 10,21-24.

En aquel momento Jesús se estremeció de gozo, movido por el Espíritu Santo, y dijo: "Te alabo, Padre, Señor del cielo y de la tierra, por haber ocultado estas cosas a los sabios y a los prudentes y haberlas revelado a los pequeños. Sí, Padre, porque así lo has querido. Todo me ha sido dado por mi Padre, y nadie sabe quién es el Hijo, sino el Padre, como nadie sabe quién es el Padre, sino el Hijo y aquel a quien el Hijo se lo quiera revelar". Después, volviéndose hacia sus discípulos ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

29 DE NOVIEMBRE SAN SATURNINO DE TOLOSA OBISPO Y MÁRTIR

La ciudad de Toulouse, en el Languedoc francés, muestra con orgullo su magnífica e impresionante catedral —joya del románico— de Saint-Sernin. Tiene cinco naves, vasto crucero y un coro deambulatorio con capillas radiadas.San Saturnino —nuestro conocido y tantas veces cantado Sanserenín de las canciones y juegos infantiles— fue el primer obispo de esta parte de la Iglesia.No se conoce nada anterior a su muerte. Todo lo que nos ha llegado es producto del deseo de ejemplarizar rellenando con la imaginación y la fantasía lo que la hi ...

... leer más