Festes del LLombo

A les 9.30h. va donar inici, en el parc del Llombo, l'Eucaristia per celebrar el dia del 9 d'Octubre, festivitat del barri, i ja van 27 anys.


Si, pareix ahir quan un grup de persones iniciaren la festa del 9 d'Octubre al barri, i pensaren que caldria començar el dia amb la missa donant gràcies i demanant per la gent que ja no està i per què els que estem anem fent barri i fent parròquia.


Esperem seguir així molts anys, gràcies als col·lectius que fan possible esta festa, entre ells, la parròquia de Santa Maria.


IMG-20171009-WA0027


IMG-20171009-WA0013

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

5 DE OCTUBRE SANTA MARÍA FAUSTINA KOWALSKA RELIGIOSA

Sor María Faustina, apóstol de la Divina Misericordia, forma parte del círculo de santos de la Iglesia más conocidos. A través de ella el Señor Jesús transmite al mundo el gran mensaje de la Divina Misericordia y presenta el modelo de la perfección cristiana basada sobre la confianza en Dios y la actitud de caridad hacia el prójimo.Nació el 25 de agosto de 1905 como la tercera hija entre diez hermanos en la familia de Mariana y Estanislao Kowalski, campesinos de la aldea de Głogowiec. En el santo bautizo, celebrado en la iglesia parr ...

... leer más