Fi de curs del Moviment Juvenil

El passat cap de setmana, 27 i 28 de maig, va tindre lloc el fi de curs del Moviment Juvenil. El dissabte per la vesprada a les 17:00, al Centre Parroquial, van realitzar el festival on les diferents etapes van preparar els seus millors balls i vestuaris. Per la nit, al pati del Centre Parroquial, van tindre el sopar de fi de curs que va finalitzar amb un espectacular Castell de focs d’artifici per celebrar el 30 aniversari del seu naixement.


El diumenge, tots el membres del Moviment Juvenil es van reunir a les 12:00 h a l’església de Santa Maria per celebrar la eucaristia i donar gràcies a Déu pel curs que acaba. En la mateixa es va realitzar l’entrega dels corresponents símbols de cada etapa. En aquesta eucaristia, ens va acompanyar, Maria Barber, una de les persones que van formar el Moviment Juvenil als seus inicis i que els va dirigir unes paraules molt emotives.


Per acabar, els rectors i l’equip d’educadors van celebrar un dinar de germanor, on es va acompanyar Maria i on va bufar el ciris dels trenta anys del Moviment Juvenil.


Per molts anys més!


IMG_6933


IMG_7210


IMG_7293


IMG_7506


 

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

13 DE AGOSTO SAN PONCIANO PAPA Y SAN HIPÓLITO PRESBÍTERO MÁRTIRES

Santos mártires Ponciano, Papa, e Hipólito, presbítero, que fueron deportados juntos a Cerdeña, y con igual condena, adornados, al parecer, con la misma corona, fueron trasladados finalmente a Roma, Hipólito, al cementerio de la vía Tiburtina, y el papa Ponciano, al cementerio de Calisto (c. 236). Al llegar Ponciano a la Cátedra de Pedro, en el año 230, encontró a la Iglesia dividida por un cisma, cuyo autor era el sacerdote Hipólito, un maestro afamado por su conocimiento de la Escritura y por la profundidad de su pensamiento. H ...

... leer más