Inici del curs pastoral 2020-2021

El pròxim cap de setmana que ve iniciem el curs pastoral. Iniciarem com tots els anys amb l’assamblea parroquial en el temple de Santa Maria a les 17h. L’assamblea iniciarà amb les I vespres del Diumenge, i acte seguit tindrem la conferència impartida pel nostre diaca permanent D. Rodrigo Ferre. Degut a l’actual situació, l’assamblea finalitzarà abans de les 19:30.


A l’endemà, celebrarem l’Eucaristia d’inici de curs en la solemnitat dels beats màrtirs d’Ontinyent, a on donarem la benvinguda del nou vicari parroquial, D. Félix Perona Esteve. El mateix dia, podrem acompanyar als joves, que es confirmaran el proper dia 26, amb la seua afirmació de la voluntat de confirmar-se. 


Donem gràcies a Déu per este nou curs que començem, i que Ell ens ajude a continuar la tasca d’evangelització i anunci del Regne a la que el Senyor Jesús ens crida.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

martes 3 Agosto 2021 : Evangelio según San Mateo 14,22-36.

Después que se sació la multitud, Jesús obligó a los discípulos que subieran a la barca y pasaran antes que él a la otra orilla, mientras él despedía a la multitud. Después, subió a la montaña para orar a solas. Y al atardecer, todavía estaba allí, solo. La barca ya estaba muy lejos de la costa, sacudida por las olas, porque tenían viento en contra. A la madrugada, Jesús fue hacia ellos, caminando sobre el mar. Los discípulos, al verlo caminar sobre el mar, se asustaron. "Es ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

3 DE AGOSTO SAN ASPRENATO OBISPO

En Nápoles, de la Campania, san Asprenato, primer obispo de la ciudad (s. II/III).Muchos napolitanos, por la gran devoción para el patrón principal de la ciudad san Genaro y de su espectacular milagro anual de la licuefacción de la sangre, ha olvidado o hasta ignoran que el primer obispo de la naciente comunidad cristiana de Nápoles fue san Asprenato, mientras san Genaro fue obispo de Benevento y mártir en Pozzuoli en las proximidades de Nápoles. De san Asprenato se sabe que vivió entre finales del siglo I y principios del siglo II ...

... leer más