Inici del curs pastoral 2020-2021

El pròxim cap de setmana que ve iniciem el curs pastoral. Iniciarem com tots els anys amb l’assamblea parroquial en el temple de Santa Maria a les 17h. L’assamblea iniciarà amb les I vespres del Diumenge, i acte seguit tindrem la conferència impartida pel nostre diaca permanent D. Rodrigo Ferre. Degut a l’actual situació, l’assamblea finalitzarà abans de les 19:30.


A l’endemà, celebrarem l’Eucaristia d’inici de curs en la solemnitat dels beats màrtirs d’Ontinyent, a on donarem la benvinguda del nou vicari parroquial, D. Félix Perona Esteve. El mateix dia, podrem acompanyar als joves, que es confirmaran el proper dia 26, amb la seua afirmació de la voluntat de confirmar-se. 


Donem gràcies a Déu per este nou curs que començem, i que Ell ens ajude a continuar la tasca d’evangelització i anunci del Regne a la que el Senyor Jesús ens crida.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

27 DE OCTUBRE SAN VICENTE, SABINA Y CRISTETA MÁRTIRES

Vicente, Sabina y Cristeta son hermanos. Han nacido y viven en Talavera (Toledo). Los tres disfrutan de su juventud —Cristeta, casi niña- y, como en tantos hogares después del fallecimiento de los padres, hace cabeza Vicente que es el mayor.Manda en el Imperio la tetrarquía hecha por Diocleciano con el fin de poner término a la decadencia que se viene arrastrando a lo largo del siglo III por las innumerables causas internas y por las rebeliones y amenazas cada vez más apremiantes en las fronteras. Diocleciano, augusto, reside en Nicomedi ...

... leer más