La Pasqua al Centre de Joves. Acampada “La Teixera” Agres.

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 d’abril el Centre de Joves celebra la seua tradicional acampada de Pasqua, aquest any a l’alberg “La Teixera” en Agres, encara que començarem en mal temps per la plujà i l'extensa boira que hi havia pel poble, es repartirem els grups de feina, improvisaren i feren les activitats previstes dins de l’alberg. Ja per la vesprada tractarem el tema de la doctrina social de l’església des de diferents punts de vista, la llibertat, la justícia i la veritat. Una vegada acabat el tema molt dinàmic, berenant pujarem al santuari, tot un luxe, allí ens esperava el nostre vicari D. Vicent, per a celebrar l’eucaristia davant la Mare de Deu d’Agres, soparem i a la vetlada a través de diferents proves poguérem trobar l’herència que estava dins d’un cofre.


El diumenge de matí s’alçarem per a l’oració, el segon tema, jocs, tertúlia, paella i per la vesprada cap a casa. Un fi de setmana amb moltes activitats en aquesta segona acampada del curs.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

27 DE NOVIEMBRE NUESTRA SEÑORA DE LA MEDALLA MILAGROSA ADVOCACIÓN MARIANA

La primera aparición de la Medalla Milagrosa tuvo lugar el domingo 18 de Julio 1830, en París, justo en la capilla de la casa central de las Hijas de la Caridad, a una religiosa llamada Catalina Laboure. El padre Aladel, confesor de la vidente, fue quien insertó el relato en el proceso canónico siete años más tarde."A las cinco de la tarde, estando las Hijas de la Caridad haciendo oraciones, la Virgen Santísima se mostró a una hermana en un retablo de forma oval. La Reina de los cielos estaba de pie sobre el globo terráqueo, ...

... leer más