La Pasqua al Centre de Joves. Acampada “La Teixera” Agres.

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 d’abril el Centre de Joves celebra la seua tradicional acampada de Pasqua, aquest any a l’alberg “La Teixera” en Agres, encara que començarem en mal temps per la plujà i l'extensa boira que hi havia pel poble, es repartirem els grups de feina, improvisaren i feren les activitats previstes dins de l’alberg. Ja per la vesprada tractarem el tema de la doctrina social de l’església des de diferents punts de vista, la llibertat, la justícia i la veritat. Una vegada acabat el tema molt dinàmic, berenant pujarem al santuari, tot un luxe, allí ens esperava el nostre vicari D. Vicent, per a celebrar l’eucaristia davant la Mare de Deu d’Agres, soparem i a la vetlada a través de diferents proves poguérem trobar l’herència que estava dins d’un cofre.


El diumenge de matí s’alçarem per a l’oració, el segon tema, jocs, tertúlia, paella i per la vesprada cap a casa. Un fi de setmana amb moltes activitats en aquesta segona acampada del curs.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

24 DE SEPTIEMBRE NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED

Patrona de Barcelona y de República DominicanaEn castellano se le ha llamado en plural, Virgen de las Mercedes, que no corresponde con el sentido originario de la advocación. El significado del título "Merced" es ante todo "misericordia". La Virgen es misericordiosa y también lo deben ser sus hijos. Esto significa que recurrimos a ella ante todo con el deseo de asemejarnos a Jesús misericordioso. MARÍA Y PEDRO NOLASCOEran tiempos en que los musulmanes saqueaban las costas y llevaban a los cristianos como esclavos a África. ...

... leer más