La Pasqua al Centre de Joves. Acampada “La Teixera” Agres.

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 d’abril el Centre de Joves celebra la seua tradicional acampada de Pasqua, aquest any a l’alberg “La Teixera” en Agres, encara que començarem en mal temps per la plujà i l'extensa boira que hi havia pel poble, es repartirem els grups de feina, improvisaren i feren les activitats previstes dins de l’alberg. Ja per la vesprada tractarem el tema de la doctrina social de l’església des de diferents punts de vista, la llibertat, la justícia i la veritat. Una vegada acabat el tema molt dinàmic, berenant pujarem al santuari, tot un luxe, allí ens esperava el nostre vicari D. Vicent, per a celebrar l’eucaristia davant la Mare de Deu d’Agres, soparem i a la vetlada a través de diferents proves poguérem trobar l’herència que estava dins d’un cofre.


El diumenge de matí s’alçarem per a l’oració, el segon tema, jocs, tertúlia, paella i per la vesprada cap a casa. Un fi de setmana amb moltes activitats en aquesta segona acampada del curs.

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

19 DE MAYO SAN CELESTINO V PAPA

Nacido en Isernia, Italia (1221)Nombre: Pietro Angelari de MurronePontificado: Elegido, 5 Julio 1294, ordenado obispo de Roma, 29 agosto, Renuncia el 13 Diciembre, 1294.Muere en Ferentino, 19 Mayo 1296. Único Papa que ha abdicado. Ultimo Papa que lleva ese nombre.Etimológicamente significa “ hijo del cielo”. Viene de la lengua latina.Este joven, nacido en el seno de una familia numerosa, 12 hijos, nació en Abruzzos, Italia. El mismo cuenta en su autobiografía:" Mis padres tuvieron doce hijos, como Jacob, y su mayor deseo era o ...

... leer más