Matinal Infantil de la Puríssima

El passat dissabte 19 de novembre, a la Plaça de la Coronació, els xiquets i xiquetes d’Ontinyent van participar de la tradicional Matinal Infantil de la Puríssima.


La dansà infantil, a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent, va inaugurar els tallers i les manualitats. Els xiquets van gaudir dels jocs populars preparats pel Moviment Juvenil de Santa Maria, de les roses dels Juniors de Sant Rafael, del play-mais organitzat pels Juniors de Sant Carles i dels tallers de dibuix, de maquillatge i de minions que els Juniors de Sant Josep havien preparat per a l’ocasió.


La Fundació Universitària d’Ontinyent va preparar el material per a que els xiquets realitzaren uns mussols de la tardor i el Grup de danses els va ensenyar a confeccionar postisses, pintes, etc.


El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque va participar posant a la venda els productes elaborats durant tot l’any, pels seus usuaris i usuàries. Així mateix els xiquets van poder tocar la corriola mòbil que la Colla de Campaners havia dut al Barranquet.


El matí va concloure amb l’embolà i correguda dels carretons organitzat pels Portadors del Bou de la Puríssima que van fer les rialles i corregudes dels més menuts. La rifa de regals va posar punt i final a la Matinal Infantil de 2016.


IMG-20161119-WA0040 IMG-20161119-WA0019 IMG-20161119-WA0038 15078898_1253542114709311_9154117582098740780_n

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

miércoles 21 Abril 2021 : Evangelio según San Juan 6,35-40.

Jesús dijo a la gente: "Yo soy el pan de Vida. El que viene a mí jamás tendrá hambre; el que cree en mí jamás tendrá sed. Pero ya les he dicho: ustedes me han visto y sin embargo no creen. Todo lo que me da el Padre viene a mí, y al que venga a mí yo no lo rechazaré, porque he bajado del cielo, no para hacer mi voluntad, sino la de aquel que me envió. La voluntad del que me ha enviado es que yo no pierda nada de lo que él me dio, sino que lo resucite en el último día. Esta es ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

21 DE ABRIL SAN ANSELMO OBISPO Y DOCTOR DE LA IGLESIA

San Anselmo, obispo y doctor de la Iglesia, que, nacido en Aosta, fue monje y abad del monasterio de Bec, en Normandía, enseñando a los hermanos a caminar por la vía de la perfección y a buscar a Dios por la comprensión de la fe. Promovido a la insigne sede de Canterbury, en Inglaterra, trabajó denodadamente por la libertad de la Iglesia, sufriendo por ello dificultades y destierros (1109). Etimológicamente: Anselmo=Aquel que tiene la protección divina, es de origen germánico.San Anselmo nació en Aosta (Italia) en 1033 de noble f ...

... leer más