Matinal Infantil de la Puríssima

El passat dissabte 19 de novembre, a la Plaça de la Coronació, els xiquets i xiquetes d’Ontinyent van participar de la tradicional Matinal Infantil de la Puríssima.


La dansà infantil, a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent, va inaugurar els tallers i les manualitats. Els xiquets van gaudir dels jocs populars preparats pel Moviment Juvenil de Santa Maria, de les roses dels Juniors de Sant Rafael, del play-mais organitzat pels Juniors de Sant Carles i dels tallers de dibuix, de maquillatge i de minions que els Juniors de Sant Josep havien preparat per a l’ocasió.


La Fundació Universitària d’Ontinyent va preparar el material per a que els xiquets realitzaren uns mussols de la tardor i el Grup de danses els va ensenyar a confeccionar postisses, pintes, etc.


El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque va participar posant a la venda els productes elaborats durant tot l’any, pels seus usuaris i usuàries. Així mateix els xiquets van poder tocar la corriola mòbil que la Colla de Campaners havia dut al Barranquet.


El matí va concloure amb l’embolà i correguda dels carretons organitzat pels Portadors del Bou de la Puríssima que van fer les rialles i corregudes dels més menuts. La rifa de regals va posar punt i final a la Matinal Infantil de 2016.


IMG-20161119-WA0040 IMG-20161119-WA0019 IMG-20161119-WA0038 15078898_1253542114709311_9154117582098740780_n

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

domingo 18 Agosto 2019 : Evangelio según San Lucas 12,49-53.

Jesús dijo a sus discípulos: "Yo he venido a traer fuego sobre la tierra, ¡y cómo desearía que ya estuviera ardiendo! Tengo que recibir un bautismo, ¡y qué angustia siento hasta que esto se cumpla plenamente! ¿Piensan ustedes que he venido a traer la paz a la tierra? No, les digo que he venido a traer la división. De ahora en adelante, cinco miembros de una familia estarán divididos, tres contra dos y dos contra tres: el padre contra el hijo y el hijo contra el padre, la madre cont ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

18 DE AGOSTO SANTA ELENA DE CONSTANTINOPLA REINA

En Roma, en la vía Labicana, santa Elena, madre del emperador Constantino, que tuvo un interés singular en ayudar a los pobres y acudía a la iglesia piadosamente confundida entre los fieles. Habiendo peregrinado a Jerusalén para descubrir los lugares del Nacimiento de Cristo, de su Pasión y Resurrección, honró el pesebre y la cruz del Señor con basílicas dignas de veneración (c. 329).En un mesón propiedad de sus padres en Daprasano (Nicomedia) nació pobre en el seno de una familia pagana. Allí pudo, en su juventud, contemplar los e ...

... leer más