Matinal Infantil de la Puríssima

El passat dissabte 19 de novembre, a la Plaça de la Coronació, els xiquets i xiquetes d’Ontinyent van participar de la tradicional Matinal Infantil de la Puríssima.


La dansà infantil, a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent, va inaugurar els tallers i les manualitats. Els xiquets van gaudir dels jocs populars preparats pel Moviment Juvenil de Santa Maria, de les roses dels Juniors de Sant Rafael, del play-mais organitzat pels Juniors de Sant Carles i dels tallers de dibuix, de maquillatge i de minions que els Juniors de Sant Josep havien preparat per a l’ocasió.


La Fundació Universitària d’Ontinyent va preparar el material per a que els xiquets realitzaren uns mussols de la tardor i el Grup de danses els va ensenyar a confeccionar postisses, pintes, etc.


El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque va participar posant a la venda els productes elaborats durant tot l’any, pels seus usuaris i usuàries. Així mateix els xiquets van poder tocar la corriola mòbil que la Colla de Campaners havia dut al Barranquet.


El matí va concloure amb l’embolà i correguda dels carretons organitzat pels Portadors del Bou de la Puríssima que van fer les rialles i corregudes dels més menuts. La rifa de regals va posar punt i final a la Matinal Infantil de 2016.


IMG-20161119-WA0040 IMG-20161119-WA0019 IMG-20161119-WA0038 15078898_1253542114709311_9154117582098740780_n

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Sábado, 13 De Abril : Evangelio según San Juan 6,16-21.

Al atardecer, sus discípulos bajaron a la orilla del mar y se embarcaron, para dirigirse a Cafarnaún, que está en la otra orilla. Ya era de noche y Jesús aún no se había reunido con ellos. El mar estaba agitado, porque soplaba un fuerte viento. Cuando habían remado unos cinco kilómetros, vieron a Jesús acercarse a la barca caminando sobre el agua, y tuvieron miedo. El les dijo: "Soy yo, no teman". Ellos quisieron subirlo a la barca, pero esta tocó tierra en seguida en el lugar adonde i ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

13 DE ABRIL SAN HERMENEGILDO MÁRTIR

En Tarragona, ciudad de Hispania, hoy España, san Hermenegildo, mártir, que, siendo hijo de Leovigildo, rey arriano de los visigodos, se convirtió a la fe católica por mediación de san Leandro, obispo de Sevilla. Recluido en la cárcel por disposición del rey, al haberse negado a recibir la comunión de manos de un obispo arriano, el día de la fiesta de Pascua fue degollado por mandato de su propio padre. (†586)Fecha de canonización: En 1585 por el Papa Sixto V.Primogénito del rey visigodo Leovigildo, profesa la religión de sus padr ...

... leer más