Matinal Infantil de la Puríssima

El passat dissabte 19 de novembre, a la Plaça de la Coronació, els xiquets i xiquetes d’Ontinyent van participar de la tradicional Matinal Infantil de la Puríssima.


La dansà infantil, a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent, va inaugurar els tallers i les manualitats. Els xiquets van gaudir dels jocs populars preparats pel Moviment Juvenil de Santa Maria, de les roses dels Juniors de Sant Rafael, del play-mais organitzat pels Juniors de Sant Carles i dels tallers de dibuix, de maquillatge i de minions que els Juniors de Sant Josep havien preparat per a l’ocasió.


La Fundació Universitària d’Ontinyent va preparar el material per a que els xiquets realitzaren uns mussols de la tardor i el Grup de danses els va ensenyar a confeccionar postisses, pintes, etc.


El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque va participar posant a la venda els productes elaborats durant tot l’any, pels seus usuaris i usuàries. Així mateix els xiquets van poder tocar la corriola mòbil que la Colla de Campaners havia dut al Barranquet.


El matí va concloure amb l’embolà i correguda dels carretons organitzat pels Portadors del Bou de la Puríssima que van fer les rialles i corregudes dels més menuts. La rifa de regals va posar punt i final a la Matinal Infantil de 2016.


IMG-20161119-WA0040 IMG-20161119-WA0019 IMG-20161119-WA0038 15078898_1253542114709311_9154117582098740780_n

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

lunes 22 Octubre 2018 : Evangelio según San Lucas 12,13-21.

En aquel tiempo: Uno de la multitud le dijo: "Maestro, dile a mi hermano que comparta conmigo la herencia". Jesús le respondió: "Amigo, ¿quién me ha constituido juez o árbitro entre ustedes?". Después les dijo: "Cuídense de toda avaricia, porque aún en medio de la abundancia, la vida de un hombre no está asegurada por sus riquezas". Les dijo entonces una parábola: "Había un hombre rico, cuyas tierras habían producido mucho, y se preguntaba a sí mismo: '¿Qué voy a hacer? No ten ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

21 DE OCTUBRE SAN HILARIÓN EREMITA

En la isla de Chipre, san Hilarión, abad, que, siguiendo las huellas de san Antonio Abad, primero llevó vida solitaria cerca de la ciudad de Gaza y después fue fundador y ejemplo de la vida eremítica en esta región (c. 371).Etimología: Hilarión = Aquel que sonríe, viene de la lengua latina.Fecha de canonización: Información no disponible, la antigüedad de los documentos y de las técnicas usadas para archivarlos, la acción del clima, y en muchas ocasiones del mismo ser humano, han impedido que tengamos esta concreta información el ...

... leer más