Missa amb exposició del Santíssim per als xiquets de primera comunió

El passat diumenge 6 de juny, els xiquets i xiquetes que han rebut la primera comunió aquest any, es van reunir per a celebrar la festivitat del Corpus Christi en la qual van participar molts d'ells. Tots anaven amb el vestit de comunió i estaven molt contents de tornar-se a reunir en l'església i recordar el dia de la seua primera comunió.


Va ser una celebració molt entranyable en la que D. Fèlix es va recordar la importància i significat del moment de la consagració en l'eucaristia. També els va fer participar fent-los preguntes i dialogant en ells.


En acabar l'eucaristia, els comuniants van anar pujant a l'altar en una cistella de pètals de flors que llançaren al Santíssim Sagrament que estava en l'altar.Finalment es van fer tots junts una foto de record d'una celebració diferent, sense processó, però donant-li la importància i esplendor que es mereix el nostre Senyor.


2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (1) 2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (3)

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

27 DE NOVIEMBRE NUESTRA SEÑORA DE LA MEDALLA MILAGROSA ADVOCACIÓN MARIANA

La primera aparición de la Medalla Milagrosa tuvo lugar el domingo 18 de Julio 1830, en París, justo en la capilla de la casa central de las Hijas de la Caridad, a una religiosa llamada Catalina Laboure. El padre Aladel, confesor de la vidente, fue quien insertó el relato en el proceso canónico siete años más tarde."A las cinco de la tarde, estando las Hijas de la Caridad haciendo oraciones, la Virgen Santísima se mostró a una hermana en un retablo de forma oval. La Reina de los cielos estaba de pie sobre el globo terráqueo, ...

... leer más