Missa amb exposició del Santíssim per als xiquets de primera comunió

El passat diumenge 6 de juny, els xiquets i xiquetes que han rebut la primera comunió aquest any, es van reunir per a celebrar la festivitat del Corpus Christi en la qual van participar molts d'ells. Tots anaven amb el vestit de comunió i estaven molt contents de tornar-se a reunir en l'església i recordar el dia de la seua primera comunió.


Va ser una celebració molt entranyable en la que D. Fèlix es va recordar la importància i significat del moment de la consagració en l'eucaristia. També els va fer participar fent-los preguntes i dialogant en ells.


En acabar l'eucaristia, els comuniants van anar pujant a l'altar en una cistella de pètals de flors que llançaren al Santíssim Sagrament que estava en l'altar.Finalment es van fer tots junts una foto de record d'una celebració diferent, sense processó, però donant-li la importància i esplendor que es mereix el nostre Senyor.


2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (1) 2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (3)

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

23 DE MAYO SAN JUAN BAUTISTA DE ROSSI PRESBÍTERO

En Roma, san Juan Bautista de Rossi, presbítero, que atendió en la Ciudad Santa a los pobres y a los más marginados, instruyendo a todos en la santa doctrina. († 1764)Fecha de canonización: 8 de diciembre de 1881 por el Papa León XIII.Juan Bautista de Rossi representa el triunfo de la voluntad sobre la fragilidad física, del generoso empeño apostólico sobre los obstáculos de la enfermedad. A pesar de su doble enfermedad, la epilepsia y una enfermedad de los ojos, multiplicó el trabajo cotidiano en beneficio de los pobres de la ciuda ...

... leer más