Missa amb exposició del Santíssim per als xiquets de primera comunió

El passat diumenge 6 de juny, els xiquets i xiquetes que han rebut la primera comunió aquest any, es van reunir per a celebrar la festivitat del Corpus Christi en la qual van participar molts d'ells. Tots anaven amb el vestit de comunió i estaven molt contents de tornar-se a reunir en l'església i recordar el dia de la seua primera comunió.


Va ser una celebració molt entranyable en la que D. Fèlix es va recordar la importància i significat del moment de la consagració en l'eucaristia. També els va fer participar fent-los preguntes i dialogant en ells.


En acabar l'eucaristia, els comuniants van anar pujant a l'altar en una cistella de pètals de flors que llançaren al Santíssim Sagrament que estava en l'altar.Finalment es van fer tots junts una foto de record d'una celebració diferent, sense processó, però donant-li la importància i esplendor que es mereix el nostre Senyor.


2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (1) 2021_06_06_Missa del Corpus xiquets primera comunió (3)

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

30 DE SEPTIEMBRE SAN JERÓNIMO DOCTOR DE LA IGLESIA

Memoria de san Jerónimo, presbítero y doctor de la Iglesia, que, nacido en Dalmacia, estudió en Roma, cultivando con esmero todos los saberes, y allí recibió el bautismo cristiano. Después, captado por el valor de la vida contemplativa, se entregó a la existencia ascética yendo a Oriente, donde se ordenó de presbítero. Vuelto a Roma, fue secretario del papa Dámaso, hasta que, fijando su residencia en Belén de Judea vivió una vida monástica dedicado a traducir y explicar las Sagradas Escrituras, revelándose como insigne doctor. De ...

... leer más