Musical de Jesucristo Superstar del Moviment Juvenil

El cap de setmana del diumenge de rams, com és tradició, el Moviment Juvenil va realitzar el musical de Jesucristo Superstar. Més de 200 persones implicades per a poder fer gaudir a tots els espectadors la història de la passió de Jesucrist. Els membres del Moviment han estat preparant més de 2 mesos aquesta obra, amb una nova direcció, van intentar renovar alguns actes perquè els espectadors notaren els canvis realitzats al musical.


Després d'aquest cap de setmana estan molt contents per la feina realitzada, degut a que durant les tres sessions tenien totes les entrades venudes. Això és una prova de què tot l'esforç realitzat al final té una recompensa.


Per això la Parròquia ha d'estar orgullosa dels valors que transmetem en aquesta obra musical que realitza el Moviment Juvenil de Santa Maria.


P4090198 (2) P4100235 P4100426 P4100283

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

lunes 20 Septiembre 2021 : Evangelio según San Lucas 8,16-18.

Jesús dijo a la gente: "No se enciende una lámpara para cubrirla con un recipiente o para ponerla debajo de la cama, sino que se la coloca sobre un candelero, para que los que entren vean la luz. Porque no hay nada oculto que no se descubra algún día, ni nada secreto que no deba ser conocido y divulgado. Presten atención y oigan bien, porque al que tiene, se le dará, pero al que no tiene, se le quitará hasta lo que cree tener". ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

AVIOS IMPORTANTE

...

... leer más