Musical de Jesucristo Superstar del Moviment Juvenil

El cap de setmana del diumenge de rams, com és tradició, el Moviment Juvenil va realitzar el musical de Jesucristo Superstar. Més de 200 persones implicades per a poder fer gaudir a tots els espectadors la història de la passió de Jesucrist. Els membres del Moviment han estat preparant més de 2 mesos aquesta obra, amb una nova direcció, van intentar renovar alguns actes perquè els espectadors notaren els canvis realitzats al musical.


Després d'aquest cap de setmana estan molt contents per la feina realitzada, degut a que durant les tres sessions tenien totes les entrades venudes. Això és una prova de què tot l'esforç realitzat al final té una recompensa.


Per això la Parròquia ha d'estar orgullosa dels valors que transmetem en aquesta obra musical que realitza el Moviment Juvenil de Santa Maria.


P4090198 (2) P4100235 P4100426 P4100283

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 21 Febrero 2019 : Evangelio según San Marcos 8,27-33.

Jesús salió con sus discípulos hacia los poblados de Cesarea de Filipo, y en el camino les preguntó: "¿Quién dice la gente que soy yo?". Ellos le respondieron: "Algunos dicen que eres Juan el Bautista; otros, Elías; y otros, alguno de los profetas". "Y ustedes, ¿quién dicen que soy yo?". Pedro respondió: "Tú eres el Mesías". Jesús les ordenó terminantemente que no dijeran nada acerca de él. Y comenzó a enseñarles que el Hijo del hombre debía sufrir mucho y ser rechazado por ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

20 DE FEBRERO SANTA JACINTA MARTO NIÑA

Nació en Aljustrel, Fátima, el 11 de Marzo de 1910. Fue bautizada el 19 de Marzo de 1910. Víctima de la neumonía cayó enferma en Diciembre de 1918. Estuvo internada en el Hospital de Villa Nueva de Ourém y por fin en Lisboa, en el hospital de D. Estefanía donde murió a las 22.30 horas del día 20 de Febrero de 1920.Del 21 de Enero al 2 de Febrero de 1920, estuvo en el Orfanato de Nuestra Señora de los Milagros, en la Calle de Estrella, en Lisboa, casa fundada por la D. María Godinho, a quien Jacinta llamaba "Madrina". Fue celebrada la ...

... leer más