Musical de Jesucristo Superstar del Moviment Juvenil

El cap de setmana del diumenge de rams, com és tradició, el Moviment Juvenil va realitzar el musical de Jesucristo Superstar. Més de 200 persones implicades per a poder fer gaudir a tots els espectadors la història de la passió de Jesucrist. Els membres del Moviment han estat preparant més de 2 mesos aquesta obra, amb una nova direcció, van intentar renovar alguns actes perquè els espectadors notaren els canvis realitzats al musical.


Després d'aquest cap de setmana estan molt contents per la feina realitzada, degut a que durant les tres sessions tenien totes les entrades venudes. Això és una prova de què tot l'esforç realitzat al final té una recompensa.


Per això la Parròquia ha d'estar orgullosa dels valors que transmetem en aquesta obra musical que realitza el Moviment Juvenil de Santa Maria.


P4090198 (2) P4100235 P4100426 P4100283

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 23 Mayo 2019 : Evangelio según San Juan 15,9-11.

Jesús dijo a sus discípulos: «Como el Padre me amó, también yo los he amado a ustedes. Permanezcan en mi amor. Si cumplen mis mandamientos, permanecerán en mi amor, como yo cumplí los mandamientos de mi Padre y permanezco en su amor. Les he dicho esto para que mi gozo sea el de ustedes, y ese gozo sea perfecto.» ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

23 DE MAYO SAN JUAN BAUTISTA DE ROSSI PRESBÍTERO

En Roma, san Juan Bautista de Rossi, presbítero, que atendió en la Ciudad Santa a los pobres y a los más marginados, instruyendo a todos en la santa doctrina. († 1764)Fecha de canonización: 8 de diciembre de 1881 por el Papa León XIII.Juan Bautista de Rossi representa el triunfo de la voluntad sobre la fragilidad física, del generoso empeño apostólico sobre los obstáculos de la enfermedad. A pesar de su doble enfermedad, la epilepsia y una enfermedad de los ojos, multiplicó el trabajo cotidiano en beneficio de los pobres de la ciuda ...

... leer más