Nuevo diacono en Santa Maria D. Rodrigo Ferre Bodi

Amb molta alegria vos comuniquem que el Sr. Cardenal – Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares Llovera ha nomenat a D. Rodrigo Ferre Bodí, diaca permanent, ordenat el passat 19 de gener a la Catedral de València perquè preste el seu servici pastoral a la nostra parròquia de Santa María. D. Rodrigo també estarà al servici de la nostra Vicaria VI com a coordinador de formació dels professors de religió. D. Rodrigo és natural de Banyeres de Mariola, està casat i té dos fills, a més és professor de religió de l’ institut del seu poble natal, on resideix.


El Concili Vaticà II va restablir el ministeri del Diaconat Permanent que en les últimes dècades s’ha implantat en les diòcesis espanyoles. En la nostra diòcesi l’Arquebisbe García – Gasco va firmar el Decret d'Instauració del Diaconat Permanent en 2005. A aquest ministeri poden accedir homes tant solters com casats (com diu el seu nom seran diaques permanentment, per a sempre, a diferència de D. Enrique que és diaca com un pas previ per a l’Ordenació Sacerdotal). Amb esta ordenació, els nous diaques permanents reben l'encàrrec, a més, de distribuir la Comunió com a ministre ordinari, de presidir celebracions exequials i administrar els sagraments del Matrimoni i Baptisme en les parròquies de la diòcesi on són destinats per l'Arquebisbe.


La seua presentació tindrà lloc en la Eucaristia de la festa de Sant Blai, a l’Església de Sant Miquel, que és celebrarà el proper dissabte 9 de febrer a les 19h.


Donem Gràcies a Déu i preguem per ell. Siga benvingut.


unnamed

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

sábado 23 Enero 2021 : Evangelio según San Marcos 3,20-21.

Jesús regresó a la casa, y de nuevo se juntó tanta gente que ni siquiera podían comer. Cuando sus parientes se enteraron, salieron para llevárselo, porque decían: "Es un exaltado". ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

23 DE ENERO SAN ILDEFONSO OBISPO

En la ciudad de Toledo, en la Hispania Tarraconensis (hoy España), san Ildefonso, que fue monje y rector de su cenobio, y después elegido obispo. Autor fecundo de libros y de textos litúrgicos, se distinguió por su gran devoción hacia la santísima Virgen María, Madre de Dios (667).Etimología: Ildefonso = Aquel que esta listo para la batalla, es de origen germánico.Para reconstruir su biografía, además de los datos contenidos en sus obras, disponemos principalmente del Beati Ildephonsi Elogium de San Julián de Toledo, contemporáneo ...

... leer más