Nuevo diacono en Santa Maria D. Rodrigo Ferre Bodi

Amb molta alegria vos comuniquem que el Sr. Cardenal – Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares Llovera ha nomenat a D. Rodrigo Ferre Bodí, diaca permanent, ordenat el passat 19 de gener a la Catedral de València perquè preste el seu servici pastoral a la nostra parròquia de Santa María. D. Rodrigo també estarà al servici de la nostra Vicaria VI com a coordinador de formació dels professors de religió. D. Rodrigo és natural de Banyeres de Mariola, està casat i té dos fills, a més és professor de religió de l’ institut del seu poble natal, on resideix.


El Concili Vaticà II va restablir el ministeri del Diaconat Permanent que en les últimes dècades s’ha implantat en les diòcesis espanyoles. En la nostra diòcesi l’Arquebisbe García – Gasco va firmar el Decret d'Instauració del Diaconat Permanent en 2005. A aquest ministeri poden accedir homes tant solters com casats (com diu el seu nom seran diaques permanentment, per a sempre, a diferència de D. Enrique que és diaca com un pas previ per a l’Ordenació Sacerdotal). Amb esta ordenació, els nous diaques permanents reben l'encàrrec, a més, de distribuir la Comunió com a ministre ordinari, de presidir celebracions exequials i administrar els sagraments del Matrimoni i Baptisme en les parròquies de la diòcesi on són destinats per l'Arquebisbe.


La seua presentació tindrà lloc en la Eucaristia de la festa de Sant Blai, a l’Església de Sant Miquel, que és celebrarà el proper dissabte 9 de febrer a les 19h.


Donem Gràcies a Déu i preguem per ell. Siga benvingut.


unnamed

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Viernes, 12 De Abril : Evangelio según San Juan 6,1-15.

Jesús atravesó el mar de Galilea, llamado Tiberíades. Lo seguía una gran multitud, al ver los signos que hacía curando a los enfermos. Jesús subió a la montaña y se sentó allí con sus discípulos. Se acercaba la Pascua, la fiesta de los judíos. Al levantar los ojos, Jesús vio que una gran multitud acudía a él y dijo a Felipe: "¿Dónde compraremos pan para darles de comer?". El decía esto para ponerlo a prueba, porque sabía bien lo que iba a hacer. Felipe le respondió: "Doscient ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

12 DE ABRIL SAN JULIO I PAPA

En Roma, en el cementerio de Calepodio, en el tercer miliario de la vía Aurelia, sepultura del papa san Julio I, quien, frente a los ataques de los arrianos, custodió valientemente la fe del Concilio de Nicea, defendió a san Atanasio, perseguido y exiliado, y reunió el Concilio de Sárdica. († 352)Fecha de canonización: Información no disponible, la antigüedad de los documentos y de las técnicas usadas para archivarlos, la acción del clima, y en muchas ocasiones del mismo ser humano, han impedido que tengamos esta concreta informaci ...

... leer más