Nuevo diacono en Santa Maria D. Rodrigo Ferre Bodi

Amb molta alegria vos comuniquem que el Sr. Cardenal – Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares Llovera ha nomenat a D. Rodrigo Ferre Bodí, diaca permanent, ordenat el passat 19 de gener a la Catedral de València perquè preste el seu servici pastoral a la nostra parròquia de Santa María. D. Rodrigo també estarà al servici de la nostra Vicaria VI com a coordinador de formació dels professors de religió. D. Rodrigo és natural de Banyeres de Mariola, està casat i té dos fills, a més és professor de religió de l’ institut del seu poble natal, on resideix.


El Concili Vaticà II va restablir el ministeri del Diaconat Permanent que en les últimes dècades s’ha implantat en les diòcesis espanyoles. En la nostra diòcesi l’Arquebisbe García – Gasco va firmar el Decret d'Instauració del Diaconat Permanent en 2005. A aquest ministeri poden accedir homes tant solters com casats (com diu el seu nom seran diaques permanentment, per a sempre, a diferència de D. Enrique que és diaca com un pas previ per a l’Ordenació Sacerdotal). Amb esta ordenació, els nous diaques permanents reben l'encàrrec, a més, de distribuir la Comunió com a ministre ordinari, de presidir celebracions exequials i administrar els sagraments del Matrimoni i Baptisme en les parròquies de la diòcesi on són destinats per l'Arquebisbe.


La seua presentació tindrà lloc en la Eucaristia de la festa de Sant Blai, a l’Església de Sant Miquel, que és celebrarà el proper dissabte 9 de febrer a les 19h.


Donem Gràcies a Déu i preguem per ell. Siga benvingut.


unnamed

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

domingo 27 Septiembre 2020 : Evangelio según San Mateo 21,28-32.

Jesús dijo a los sumos sacerdotes y a los ancianos del pueblo: "¿Qué les parece? Un hombre tenía dos hijos y, dirigiéndose al primero, le dijo: 'Hijo, quiero que hoy vayas a trabajar a mi viña'. El respondió: 'No quiero'. Pero después se arrepintió y fue. Dirigiéndose al segundo, le dijo lo mismo y este le respondió: 'Voy, Señor', pero no fue. ¿Cuál de los dos cumplió la voluntad de su padre?". "El primero", le respondieron. Jesús les dijo: "Les aseguro que los publicanos y la ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

27 DE SEPTIEMBRE SAN VICENTE DE PAÚL PRESBÍTERO Y FUNDADOR

Memoria de san Vicente Paúl, presbítero, que lleno de espíritu sacerdotal y entregado en París al servicio de los pobres, veía el rostro del Señor en cada persona doliente. Fundó la Congregación de la Misión (Paúles), al modo de la primitiva Iglesia, para formar santamente al clero y subvenir a los necesitados, y con la cooperación de santa Luisa de Marillac, fundó también la Congregación de Hijas de la Caridad (1660). Fecha de canonización: Beatificado por el Papa Benedicto XIII el 13 de agosto de 1729, fue canonizado por C ...

... leer más