Quaresma Jove del Moviment Juvenil

El passat cap de setmana, 25 i 26 de març, el Moviment Juvenil van realitzar la ja tradicional acampada de Quaresma Jove, una acampada que els serveix per reunir-se tot el Moviment, per gaudir d’un cap de setmana de germanor i amistat i sobretot per aprendre i educar en la fe.


Enguany la temàtica d’aquesta acampada va girar entorn a la pel·lícula de Toy Story, una pel·lícula on els valors de l’amistat, el companyonia i la il·lusió de tornar a recordar records de la infància van estar presents.


L’acampada va començar el dissabte dia 25 en l’aparcament del Pou Clar on van anar acudit els pares amb els seus fills. Va ser un matí gèlid però ràpidament van entrar en calor al començar la marxa cap a la finca de la Masarra en Bocairent.


Acabada la sobretaula era el moment de realitzar el tema. Enguany el tema va tractar sobre el tres elements que es troben en els tres últims evangelis del cicle A: aigua, llum i vida. Els xiquets dividits per etapes: Manantial-Promesa, Amanèixer- Germanor I i Germanor II i Apoyo, van reflexionar mitjançant dinàmiques i col·loquis sobre aquests tres elements importants en la vida del cristià i que trobem en el sagrament del Baptisme.


Al dia seguent, i en canvi d’hora inclòs, es van despertar de la millor forma possible, ballant, amb el ritme matiner van donar inici al que seria un matí ple d’activitats. Començaren realitzat l’oració, una oració que els va servir per reflexionar que Déu sempre està al nostre costat sols que nosaltres no sabem apreciar-lo. Després tocava desdejunar i que millor que fer-ho amb xocolate i mona, va ser un desdejuni deliciós on no van deixar res.


I fins ací un cap de setmana meravellós on han pogut gaudir tots junts d’un àmbit de germanor i amistat, gaudint de la companyia de amics i dels educadors i on han agafat forces per continuar el que queda de curs.


Des d’ací agrair a totes les famílies per confiar una vegada més amb el Moviment Juvenil.


IMG_5246 IMG_5339 IMG_5192

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 22 Abril 2021 : Evangelio según San Juan 6,44-51.

Jesús dijo a la gente: "Nadie puede venir a mí, si no lo atrae el Padre que me envió; y yo lo resucitaré en el último día. Está escrito en el libro de los Profetas: Todos serán instruidos por Dios. Todo el que oyó al Padre y recibe su enseñanza, viene a mí. Nadie ha visto nunca al Padre, sino el que viene de Dios: sólo él ha visto al Padre. Les aseguro que el que cree, tiene Vida eterna. Yo soy el pan de Vida. Sus padres, en el desierto, comieron e ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

22 DE ABRIL SAN SOTERO PAPA

En Roma, san Sotero, papa, del que san Dionisio de Corinto alaba su egregia caridad hacia los hermanos y a los extranjeros necesitados y oprimidos por la necesidad o condenados a las minas (175).Etimológicamente: Sotero = Aquel que nos puede salvar, es de origen griego.Pocas cosas se conocen con certeza sobre su vida lejanísima en el tiempo. Las fuentes que nos hablan de él son el Liber Pontificalis y la Historia Eclesiástica de Eusebio. Sabemos que ejerció su pontificado entre los años 166 y 175, entre los papas Aniceto y Eleuterio, y si ...

... leer más