Quaresma Jove del Moviment Juvenil

El passat cap de setmana, 25 i 26 de març, el Moviment Juvenil van realitzar la ja tradicional acampada de Quaresma Jove, una acampada que els serveix per reunir-se tot el Moviment, per gaudir d’un cap de setmana de germanor i amistat i sobretot per aprendre i educar en la fe.


Enguany la temàtica d’aquesta acampada va girar entorn a la pel·lícula de Toy Story, una pel·lícula on els valors de l’amistat, el companyonia i la il·lusió de tornar a recordar records de la infància van estar presents.


L’acampada va començar el dissabte dia 25 en l’aparcament del Pou Clar on van anar acudit els pares amb els seus fills. Va ser un matí gèlid però ràpidament van entrar en calor al començar la marxa cap a la finca de la Masarra en Bocairent.


Acabada la sobretaula era el moment de realitzar el tema. Enguany el tema va tractar sobre el tres elements que es troben en els tres últims evangelis del cicle A: aigua, llum i vida. Els xiquets dividits per etapes: Manantial-Promesa, Amanèixer- Germanor I i Germanor II i Apoyo, van reflexionar mitjançant dinàmiques i col·loquis sobre aquests tres elements importants en la vida del cristià i que trobem en el sagrament del Baptisme.


Al dia seguent, i en canvi d’hora inclòs, es van despertar de la millor forma possible, ballant, amb el ritme matiner van donar inici al que seria un matí ple d’activitats. Començaren realitzat l’oració, una oració que els va servir per reflexionar que Déu sempre està al nostre costat sols que nosaltres no sabem apreciar-lo. Després tocava desdejunar i que millor que fer-ho amb xocolate i mona, va ser un desdejuni deliciós on no van deixar res.


I fins ací un cap de setmana meravellós on han pogut gaudir tots junts d’un àmbit de germanor i amistat, gaudint de la companyia de amics i dels educadors i on han agafat forces per continuar el que queda de curs.


Des d’ací agrair a totes les famílies per confiar una vegada més amb el Moviment Juvenil.


IMG_5246 IMG_5339 IMG_5192

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

domingo 20 Septiembre 2020 : Evangelio según San Mateo 20,1-16a.

porque el Reino de los Cielos se parece a un propietario que salió muy de madrugada a contratar obreros para trabajar en su viña. Trató con ellos un denario por día y los envío a su viña. Volvió a salir a media mañana y, al ver a otros desocupados en la plaza, les dijo: 'Vayan ustedes también a mi viña y les pagaré lo que sea justo'. Y ellos fueron. Volvió a salir al mediodía y a media tarde, e hizo lo mismo. Al caer la tarde salió de nuevo y, encontrando todavía a otros, les ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

20 DE SEPTIEMBRE SANTOS ANDRÉS KIM Y PABLO CHONG Y COMPAÑEROS MÁRTIRES COREANOS

Memoria de los santos Andrés Kim Taegön, presbítero, Pablo Chöng Hasang y compañeros, mártires en Corea. Se veneran este día en común celebración todos los ciento tres mártires que en aquel país testificaron intrépidamente la fe cristiana, introducida fervientemente por algunos laicos y después alimentada y reafirmada por la predicación y celebración de los sacramentos por medio de los misioneros. Todos estos atletas de Cristo —tres obispos, ocho presbíteros, y los restantes laicos, casados o no, ancianos, jóvenes y niños— ...

... leer más