Quaresma Jove del Moviment Juvenil

El passat cap de setmana, 25 i 26 de març, el Moviment Juvenil van realitzar la ja tradicional acampada de Quaresma Jove, una acampada que els serveix per reunir-se tot el Moviment, per gaudir d’un cap de setmana de germanor i amistat i sobretot per aprendre i educar en la fe.


Enguany la temàtica d’aquesta acampada va girar entorn a la pel·lícula de Toy Story, una pel·lícula on els valors de l’amistat, el companyonia i la il·lusió de tornar a recordar records de la infància van estar presents.


L’acampada va començar el dissabte dia 25 en l’aparcament del Pou Clar on van anar acudit els pares amb els seus fills. Va ser un matí gèlid però ràpidament van entrar en calor al començar la marxa cap a la finca de la Masarra en Bocairent.


Acabada la sobretaula era el moment de realitzar el tema. Enguany el tema va tractar sobre el tres elements que es troben en els tres últims evangelis del cicle A: aigua, llum i vida. Els xiquets dividits per etapes: Manantial-Promesa, Amanèixer- Germanor I i Germanor II i Apoyo, van reflexionar mitjançant dinàmiques i col·loquis sobre aquests tres elements importants en la vida del cristià i que trobem en el sagrament del Baptisme.


Al dia seguent, i en canvi d’hora inclòs, es van despertar de la millor forma possible, ballant, amb el ritme matiner van donar inici al que seria un matí ple d’activitats. Començaren realitzat l’oració, una oració que els va servir per reflexionar que Déu sempre està al nostre costat sols que nosaltres no sabem apreciar-lo. Després tocava desdejunar i que millor que fer-ho amb xocolate i mona, va ser un desdejuni deliciós on no van deixar res.


I fins ací un cap de setmana meravellós on han pogut gaudir tots junts d’un àmbit de germanor i amistat, gaudint de la companyia de amics i dels educadors i on han agafat forces per continuar el que queda de curs.


Des d’ací agrair a totes les famílies per confiar una vegada més amb el Moviment Juvenil.


IMG_5246 IMG_5339 IMG_5192

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Lunes, 27 De Marzo : Evangelio según San Juan 8,1-11.

Jesús fue al monte de los Olivos. Al amanecer volvió al Templo, y todo el pueblo acudía a él. Entonces se sentó y comenzó a enseñarles. Los escribas y los fariseos le trajeron a una mujer que había sido sorprendida en adulterio y, poniéndola en medio de todos, dijeron a Jesús: "Maestro, esta mujer ha sido sorprendida en flagrante adulterio. Moisés, en la Ley, nos ordenó apedrear a esta clase de mujeres. Y tú, ¿qué dices?". Decían esto para ponerlo a prueba, a fin de poder acusarl ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

26 DE MARZO SAN BRAULIO OBISPO

En Zaragoza, en la Hispania Tarraconense, san Braulio, obispo, que siendo amigo íntimo de san Isidoro, colaboró con él para restaurar la disciplina eclesiástica en toda Hispania, siendo su semejante en elocuencia y ciencia. Etimológicamente: Braulio = Toro Bravo, en su origen latino.Etimológicamente: Braulio = Aquel que resplandece, en su origen germánico.Se desconoce la cuna, niñez y juventud del santo; pero consta que ya en el año 626 es obispo de Zaragoza.Participó en la corriente de pensamiento y acción isidoriana que tanto ...

... leer más