Quaresma Jove del Moviment Juvenil

El passat cap de setmana, 25 i 26 de març, el Moviment Juvenil van realitzar la ja tradicional acampada de Quaresma Jove, una acampada que els serveix per reunir-se tot el Moviment, per gaudir d’un cap de setmana de germanor i amistat i sobretot per aprendre i educar en la fe.


Enguany la temàtica d’aquesta acampada va girar entorn a la pel·lícula de Toy Story, una pel·lícula on els valors de l’amistat, el companyonia i la il·lusió de tornar a recordar records de la infància van estar presents.


L’acampada va començar el dissabte dia 25 en l’aparcament del Pou Clar on van anar acudit els pares amb els seus fills. Va ser un matí gèlid però ràpidament van entrar en calor al començar la marxa cap a la finca de la Masarra en Bocairent.


Acabada la sobretaula era el moment de realitzar el tema. Enguany el tema va tractar sobre el tres elements que es troben en els tres últims evangelis del cicle A: aigua, llum i vida. Els xiquets dividits per etapes: Manantial-Promesa, Amanèixer- Germanor I i Germanor II i Apoyo, van reflexionar mitjançant dinàmiques i col·loquis sobre aquests tres elements importants en la vida del cristià i que trobem en el sagrament del Baptisme.


Al dia seguent, i en canvi d’hora inclòs, es van despertar de la millor forma possible, ballant, amb el ritme matiner van donar inici al que seria un matí ple d’activitats. Començaren realitzat l’oració, una oració que els va servir per reflexionar que Déu sempre està al nostre costat sols que nosaltres no sabem apreciar-lo. Després tocava desdejunar i que millor que fer-ho amb xocolate i mona, va ser un desdejuni deliciós on no van deixar res.


I fins ací un cap de setmana meravellós on han pogut gaudir tots junts d’un àmbit de germanor i amistat, gaudint de la companyia de amics i dels educadors i on han agafat forces per continuar el que queda de curs.


Des d’ací agrair a totes les famílies per confiar una vegada més amb el Moviment Juvenil.


IMG_5246 IMG_5339 IMG_5192

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

martes 26 Mayo 2020 : Evangelio según San Juan 17,1-11a.

Jesús levantó los ojos al cielo, diciendo: "Padre, ha llegado la hora: glorifica a tu Hijo para que el Hijo te glorifique a ti, ya que le diste autoridad sobre todos los hombres, para que él diera Vida eterna a todos los que tú les has dado. Esta es la Vida eterna: que te conozcan a ti, el único Dios verdadero, y a tu Enviado, Jesucristo. Yo te he glorificado en la tierra, llevando a cabo la obra que me encomendaste. Ahora, Padre, glorifícame junto a ti, con la gloria que yo tenía co ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

26 DE MAYO SAN FELIPE NERI PRESBÍTERO

Memoria de san Felipe Neri, presbítero, que, consagrándose a la labor de salvar a los jóvenes del maligno, fundó el Oratorio en Roma, en el cual se practicaban constantemente las lecturas espirituales, el canto y las obras de caridad, y resplandeció por el amor al prójimo, la sencillez evangélica y su espíritu de alegría, el sumo celo y el servicio ferviente de Dios (1595). Etimológicamente: Felipe = Aquel que es amigo de los caballos, es de origen griego.El hombre busca la felicidad, pero nada de este mundo puede dársela. La fe ...

... leer más