Viatge cultural del Moviment Juvenil

El passat dissabte 13 de gener, els membres del MJ, es van reunir a les 9.30 en les Carmelites, per agafar l'autobús que els portaria fins a l'Albufera. Però a meitat camí van parar per agafar forces per al viatge. Van arribar a l'Albufera i es van dividir en dos grups: Manantial, Promesa i Amanèixer i els grups de Germanor I i II i Apoyo. Primer un grup va pujar a la barqueta i altres van visitar la típica barraca de l'albufera i els camps d'arròs. Després van canviar de grups.

A continuació es van desplaçar fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències on van dinar en el parc del riu Túria i van tindre una estoneta de temps lliure.

A les 16.30 es van desplaçar fins a l'hemisferi per a veure la pel·lícula de Robinsoe Crusoe en 3D, una pel·lícula molt interessant, en la que van conèixer la vida d'aquest personatge. En finalitzar la pel·lícula van berenar i van agafar l'autobús de tornada cap a Ontinyent.

Va ser un dia molt divertit i ho van passar d'allò més bé.


IMG-20180113-WA0014 IMG-20180113-WA0025

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

22 DE ENERO SAN VICENTE DIÁCONO Y MÁRTIR

Vicente significa vencedor en el combate de la feHuesca, con una iglesia construida en el sitio de su casa natal, Zaragoza, donde estudió y desarrolló su actividad apostólica y Valencia, teatro de sus atroces tormentos y testigo de su glorioso triunfo, son las tres ciudades españolas que se disputan el honor de ser la cuna de San Vicente. El relato de su «pasión» leído en las iglesias, excitó la admiración universal. Algunos años después preguntaba Agustín en la Hipona africana: "¿Qué región, qué provincia del Imperio no celebr ...

... leer más