Viatge cultural del Moviment Juvenil

El passat dissabte 13 de gener, els membres del MJ, es van reunir a les 9.30 en les Carmelites, per agafar l'autobús que els portaria fins a l'Albufera. Però a meitat camí van parar per agafar forces per al viatge. Van arribar a l'Albufera i es van dividir en dos grups: Manantial, Promesa i Amanèixer i els grups de Germanor I i II i Apoyo. Primer un grup va pujar a la barqueta i altres van visitar la típica barraca de l'albufera i els camps d'arròs. Després van canviar de grups.

A continuació es van desplaçar fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències on van dinar en el parc del riu Túria i van tindre una estoneta de temps lliure.

A les 16.30 es van desplaçar fins a l'hemisferi per a veure la pel·lícula de Robinsoe Crusoe en 3D, una pel·lícula molt interessant, en la que van conèixer la vida d'aquest personatge. En finalitzar la pel·lícula van berenar i van agafar l'autobús de tornada cap a Ontinyent.

Va ser un dia molt divertit i ho van passar d'allò més bé.


IMG-20180113-WA0014 IMG-20180113-WA0025

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

25 DE SEPTIEMBRE SAN CLEOFÁS DE EMAÚS DISCÍPULO DEL SEÑOR

Conmemoración de san Cleofás, discípulo del Señor, a quien, con el otro compañero itinerante, ardía el corazón cuando Cristo, en la tarde de Pascua, se les apareció en el camino explicándoles las Escrituras, y después, en la casa de Cleofás, en Emaús, conocieron al Salvador en la fracción del pan.Dos veces aparece este nombre en los Evangelios. Una en San Lucas cuando habla de los dos discípulos que marchaban a Emaús (cfr San Lucas 24; 13, ss) y la otra en San Juan cuando habla de una "María, la mujer de Cleofás" que estaba pre ...

... leer más