Viatge cultural del Moviment Juvenil

El passat dissabte 13 de gener, els membres del MJ, es van reunir a les 9.30 en les Carmelites, per agafar l'autobús que els portaria fins a l'Albufera. Però a meitat camí van parar per agafar forces per al viatge. Van arribar a l'Albufera i es van dividir en dos grups: Manantial, Promesa i Amanèixer i els grups de Germanor I i II i Apoyo. Primer un grup va pujar a la barqueta i altres van visitar la típica barraca de l'albufera i els camps d'arròs. Després van canviar de grups.

A continuació es van desplaçar fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències on van dinar en el parc del riu Túria i van tindre una estoneta de temps lliure.

A les 16.30 es van desplaçar fins a l'hemisferi per a veure la pel·lícula de Robinsoe Crusoe en 3D, una pel·lícula molt interessant, en la que van conèixer la vida d'aquest personatge. En finalitzar la pel·lícula van berenar i van agafar l'autobús de tornada cap a Ontinyent.

Va ser un dia molt divertit i ho van passar d'allò més bé.


IMG-20180113-WA0014 IMG-20180113-WA0025

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

jueves 23 Septiembre 2021 : Evangelio según San Lucas 9,7-9.

El tetrarca Herodes se enteró de todo lo que pasaba, y estaba muy desconcertado porque algunos decían: "Es Juan, que ha resucitado". Otros decían: "Es Elías, que se ha aparecido", y otros: "Es uno de los antiguos profetas que ha resucitado". Pero Herodes decía: "A Juan lo hice decapitar. Entonces, ¿quién es este del que oigo decir semejantes cosas?". Y trataba de verlo. ...

... leer más

Twitter Pontifex

Santo
del día

AVIOS IMPORTANTE

...

... leer más