Viatge cultural del Moviment Juvenil

El passat dissabte 13 de gener, els membres del MJ, es van reunir a les 9.30 en les Carmelites, per agafar l'autobús que els portaria fins a l'Albufera. Però a meitat camí van parar per agafar forces per al viatge. Van arribar a l'Albufera i es van dividir en dos grups: Manantial, Promesa i Amanèixer i els grups de Germanor I i II i Apoyo. Primer un grup va pujar a la barqueta i altres van visitar la típica barraca de l'albufera i els camps d'arròs. Després van canviar de grups.

A continuació es van desplaçar fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències on van dinar en el parc del riu Túria i van tindre una estoneta de temps lliure.

A les 16.30 es van desplaçar fins a l'hemisferi per a veure la pel·lícula de Robinsoe Crusoe en 3D, una pel·lícula molt interessant, en la que van conèixer la vida d'aquest personatge. En finalitzar la pel·lícula van berenar i van agafar l'autobús de tornada cap a Ontinyent.

Va ser un dia molt divertit i ho van passar d'allò més bé.


IMG-20180113-WA0014 IMG-20180113-WA0025

Noticias Relacionadas

Evangelio del día

Twitter Pontifex

Santo
del día

28 DE JUNIO SAN IRENEO DE LYON OBISPO Y MÁRTIR

Pacificador de nombre y de hecho (el nombre “Ireneo” en griego quiere decir pacífico y pacificador), san Ireneo fue presentado al Papa por los cristianos de la Galia con palabras de grande elogio: “Guardián del testamento de Cristo”. En Roma honró su nombre sugiriendo moderación al Papa Víctor, aconsejándole respetuosamente que no excomulgara a las Iglesias de Asia que no querían celebrar la Pascua en la misma fecha de las otras comunidades cristianas.Con los mismos fines pacificadores este hombre ponderado insistió a los obispo ...

... leer más